TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü açıkladı!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'den önemli açıklama. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 08:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü açıkladı!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Karşıyaka Belediyesi'nin Çiğli Belediyesi lehine Danıştay'a açmış olduğu karar düzeltme isteminin mahkeme tarafından reddedildiğini açıkladı. Gümrükçü ayrıca yaptığı açıklamada yerel seçimler ile ilgili adaylık sinyali de verdi.  

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Karşıyaka Belediyesi ile Çiğli Belediyesi arasında devam eden davada, Çiğli Belediyesi lehine olan karara Karşıyaka Belediyesi'nin Danıştay'a açmış olduğu karar düzeltme isteminin mahkeme tarafından reddedildiğini açıkladı. Başkan Gümrükçü, önemli bir açıklama yapacağını bir gün öncesinde duyurmasının ardından kendisine yerel seçim adaylığı ile ilgili destek mesajlarının geldiğini söyledi ve  "Bu konu ile ilgili sizlerle birlikte adaylığıma karar vereceğimi belirtmek isterim" dedi.  

İşte Gümrükçü'nün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama: 

"Çiğlimizin uzun yıllardır süren tramvay, çöp tesisi ve arıtma tesisinden kaynaklı koku sorunlarını çözme gayreti içerisindeyiz… Bunların yanı sıra 12 Eylül darbesinde Çiğli Belediyesi'nin kapatılması ve 1992 yılında tekrar açılmasından günümüze gelen başka bir sorunumuz daha bulunmaktaydı. Geçmiş dönem belediye başkanlarımızın da üzerinde titizlikle durduğu ve 2019 yılında göreve gelirken sorunu çözeceğimi belirttiğim bir konu bize tebliğ edilen mahkeme kararıyla nihayet Çiğli lehine sonuçlanmıştır.

Karşıyaka Belediyesi ile Çiğli Belediyesi arasında devam eden davada, lehimize olan karara Karşıyaka Belediyesi'nin Danıştay'a açmış olduğu karar düzeltme istemi mahkeme tarafından reddedilmiştir. Bu karar ile birlikte Çiğlimiz hakkı olan sınırına kavuşacaktır.

Çiğli Belediyesi olarak halkımıza bu kararı duyurur, yetkilileri, tüm siyasi parti temsilcilerini ve Sivil Toplum Örgütlerini Çiğli'nin hakkını temsil eden bu kararın arkasında durmaya davet ediyoruz.

Not: Dünkü paylaşım nedeniyle yazılan mesajları okudum. Özellikle yerel seçimler ile ilgili adaylığım konusunda destekleriniz için teşekkür ederim. Bu konu ile ilgili sizlerle birlikte adaylığıma karar vereceğimi belirtmek isterim."

davavadvadvavda

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.