TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cemil Tugay Bornova'da iftar yaptı: Yatırımlarımızla hayat kaliteniz yükselecek

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Bornova'da yüzlerce kişiyle iftar yaptı. Tugay, seçimlerin ardından, gelecek 5 yılda Çamkule Mahallesi’nin kaderini değiştireceklerini belirterek, “Yapacağımız yatırımlarla hayat kalitenizi yükselteceğiz. Projelerimiz hazır. Yeter ki yurttaşımızın desteği bizimle olsun. İnandığımız yolda, kentimizi emin adımlarla yarınlara hep birlikte taşıyacağız” ifadelerini kullandı

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 21:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 21:20
Kaynak: BÜLTEN
Cemil Tugay Bornova'da iftar yaptı: Yatırımlarımızla hayat kaliteniz yükselecek

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Bornova’nın Çamkule Mahallesi’nde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. Programa CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki ve CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın da katıldı. CHP Bornova İlçe Örgütü ve Çamkulespor taraftarları, Tugay'ı "Çamkule seninle gurur duyuyor" tezahüratlarıyla karşıladı.

iftar

CEMİL TUGAY: SOFRANIZA KONUK OLACAĞIM

Tanık olduğu coşkunun kendisini mutlu ettiğini vurgulayan Cemil Tugay, “Bu coşkunuz, bu güzel iftar akşamı, en güzel anılarımızdan biri olacak. Seçildikten sonra, bulduğum her fırsatta mahalleyi ziyaret ederek, sofranıza konuk olacağım. Her zaman Ömer Başkanımın yanında olacağım. Seçimlerin ardından, gelecek 5 yılda Çamkule’nin kaderini değiştireceğiz. Yapacağımız yatırımlarla hayat kalitenizi yükselteceğiz. Projelerimiz hazır. Yeter ki yurttaşlarımızın desteği bizimle olsun. İnandığımız yolda, kentimizi emin adımlarla yarınlara hep birlikte taşıyacağız” şeklinde konuştu.

cemil tugay

“CEMİL BAŞKANIMIZA EN YÜKSEK OY BORNOVA’DAN ÇIKACAK”

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçildikten sonra Çamkule’nin kaderini değiştirmek istediğini ifade ederek, “Çamkule artık kimsenin arka bahçesi, oy deposu olmayacak. Çamkule sadece burada yaşayanların olacak. Çamkule’de CHP sizlerin desteği ile birinci parti olacak. Cemil Başkanımıza da en yüksek oy Bornova'dan çıkacak” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.