TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı’dan Soyer’e Körfez çıkışı

Tunç Soyer'in şov yaptığını söyleyen AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, "Soyer İzmirlileri kandırmaya çalışıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 13:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Bursalı’dan Soyer’e Körfez çıkışı

Soyer 6. İzmir Körfez Festivali kapsamında Narlıdere ile Güzelbahçe arasında yapılan 100. Yıl açık su yüzme Cumhuriyet kupasına katılıp kulaç attı. Soyer'in seçim öncesi sözünü tutmuş gibi algı oluşturmak üzere şov yaptığını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, "Soyer İzmirlileri kandırmaya çalışıyor" dedi.

"KÖRFEZ HALA KİRLİ VE KOKUYOR"

Soyer'in yoğun kirliliğin yaşandığı iç Körfez'de yüzemeyince daha temiz olan Güzelbahçe civarında böyle bir oyun oynamaya çalıştığını belirten Bursalı, "Peki İzmir’e hizmetin kaç kulaç oldu Sayın Soyer? Körfez(!) diye Güzelbahçe’den sadece kulaç değil bir sürü de terane sallamış Tunç Soyer" diyen Bursalı, şöyle konuştu: "Sözüm ona 'Körfezi temizledik, denize girilebilir' mesajı veriyor. Körfez hala pis! Körfez hala kötü kokuyor! İzmirlinin bu göz boyama oyunlarına karnı tok Sayın Soyer! Yok bu göz boyama değil diyorsa daha da kötü. İzmir’e Başkan olmuş ama İzmir’i öğrenememiş hala.  Hoş biz bu kafayı daha önce de gördük. Soyer’in Genel Başkanı değil miydi İstanbul’da ilçeleri karıştıran? Genel Başkanı ne ki kendisi o olsun!" diye konuştu.

Bursalı, "İzmir Körfezi'ni de yüzecek hale getiren İstanbul'daki Haliç'i temizleyen AK belediyecilik olacak" diye konuştu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir'de Körfez Festivali: Başkan Soyer denize girdi

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.