TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı’dan vosvoslu Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Bayraklı Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında yüzlerce ‘vosvos’ tutkunu ile bir araya geldi. Araçlarla yapılan koreografide “1923-2023, 100. YIL” yazıldı. Başkan Sandal, kendi kullandığı araç ve yüzlerce vosvosla birlikte Bayraklı turu attı

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2023 13:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Bayraklı’dan vosvoslu Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Bayraklı Belediyesi’nin hafta boyunca süren Cumhuriyet kutlamaları ‘vosvos’ araçlarla hazırlanan koreografi ve ilçe turuyla tavan yaptı. Çiçek Mahallesi’ndeki pazar alanında toplanan 168 ‘vosvos’ Cumhuriyet kutlamalarına coşku kattı. Alana, araçlarla “1923-2023, 100. YIL” yazıldı.

vosvos

BAŞKAN SANDAL DİREKSİYONDA

Koreografinin ardından araçlarla Bayraklı turu atıldı. Belediye Başkanı Serdar Sandal, Eşi Aylin Sandal ve oğlu Yağız Sandal ile birlikte bindiği ‘vosvos’u kendisi kullandı. 168 araç ve 200’ün üzerinde vosvos tutkunu korteje katıldı. Kentin en işlek cadde ve sokaklarında gerçekleşen korteje vatandaşlar da balkonlarından ve dükkanlarından bayrak sallayarak eşlik etti.

Bayraklı Belediyesi

“BU GURUR BİZİM”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü hafta boyunca coşku, sevinç ve gururla kutladık. Bizleri yalnız bırakmayan vosvos tutkunlarına da teşekkür ederiz. Saat 18.00’de, 100. Yıl Kortejiyle bu şanlı günü taçlandıracağız. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Bayraklı’da Cumhuriyet coşkusu

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.