TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı Şehir Hastanesi kolonları ile gündemde

Bayraklı Şehir Hastanesinden olduğu iddia edilen kolon güçlendirme çalışmalarına dair görüntüler ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 08:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bayraklı Şehir Hastanesi kolonları ile gündemde

Bayraklı Şehir Hastanesi’nin Eylül’de yapılacağı planlanan açılış töreni yine ertelenince, hastane personeli bu durama isyan etti. Personel her seferinde farklı bir sorun çıktığını ve bir türlü hastanenin açılmadığını belirterek yetkililerin kendilerine bu sefer de ‘kolonları güçsüz olması sebebiyle hastaneyi açımıyoruz’ açıklamasını yaptığını iddia etti. Bu iddiaların üzerine ise yapılan kolon güçlendirme çalışmalarının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler akıllara, Şehir Hastanesi’nin depreme dayanıklı olup olmadığı sorularını getirdi. Üstelik yapımına büyük bütçeler harcanın ve İzmir’in en büyük hastanesi olma özelliği taşıyan şehir hastanesinin, olası bir depremde büyük can kayıplarına da yol açabileceği görüldü.

İNŞAAT BİTTİ AMA KOLONLAR GÜÇSÜZ

Uzun zamandır açılacağı konuşulan ancak bir türlü açılmayan Bayraklı Şehir Hastanesi’nin eylül başında yapılacağı söylenen açılış töreni yine ertelendi. Hastanede çalışacak olan personele dahi açılışın ertelenmesi hakkında kesin bir bilgi verilmezken, çalışanlar, “Her seferinde farklı bir sebep sunuluyor, başlarda inşaatta sorun çıktı diyorlardı, sonrasında daha farklı şeyler söylediler, şimdi ise inşaatın tamamlandığını ancak kolonları güçlendirilmesi gerektiğini söylüyorlar. Sonuç olarak hastane yine açılmıyor, biz de evde öylece açılmasını bekliyoruz” dedi.

AÇIKLAMA YAPILMIYOR

Hastanenin açılmaması sebebiyle kendilerinin de mağdur olduğunu dile getiren diğer bir personel ise “Hastaneye ulaşım sağlamak için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bir otobüs hattı dahi tahsis edilmişti. Fakat yetkililerden hala açılış konusunda bir açıklama gelmedi. Neden açılmadığını çoğu yetkili bile bilmiyor, her kafadan farklı bir ses çıkıyor” ifadelerini kullandı.

 

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bayraklı Şehir Hastanesi’nin açılışı yılan hikayesine döndü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.