TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı Belediyesi'nden ibadethane temizliği

Bayraklı genelindeki ibadethaneleri düzenli olarak temizleyen, bakım ve onarımlarını yapan Bayraklı Belediyesi, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan merkezleri dezenfekte etti

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 08:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Bayraklı Belediyesi'nden ibadethane temizliği

İlçedeki camiler, cemevleri ve kilise, ekipler tarafından ilaçlandı ve hijyenik hale getirildi. Başkan Serdar Sandal, “Vatandaşlarımızın daha huzurlu ortamlarda ibadet etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bayraklı Belediyesi, ilçe genelindeki ibadethanelere yönelik temizlik ve hijyen çalışmalarına hız verdi. İlçe genelindeki camiler, cemevleri ve kilise hazırlanan program kapsamında ilaçlanmaya başlandı. Uygulama kapsamında ibadethaneler sıra ile dezenfekte edilip ilaçlanırken, vatandaşlara daha hijyenik ortamlarda ibadet etme imkanı sağlanacak.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İbadethane temizliklerine sadece özel günlerde değil yıl boyunca program dahilinde devam ediyoruz. Ekiplerimiz tüm inanç merkezlerinde çalışma yürütüyor ve vatandaşlarımızın ibadet ettiği alanlar hijyenik hale getiriliyor. İlçe sakinlerimiz gönül rahatlığıyla ibadetlerini yapabilir. Çalışmalarımız sürecek” dedi.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bayraklı Şehir Hastanesi kolonları ile gündemde

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.