TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kamak: Esnaflarımızdan aldığımız güç bize güven veriyor

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okan Kamak, “Esnaflarımızdan aldığımız güç bize her zaman güven veriyor.” dedi

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 11:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Başkan Kamak: Esnaflarımızdan aldığımız güç bize güven veriyor

Göreve geldikleri günden bu yana ilçe esnafının çıkarları doğrultusunda sağlam adımlar atarak ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği protokolleri imzaladıklarını kaydeden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Okan Kamak, en büyük destekçilerinden biri olan Efes Selçuk Belediyesi ile birlikte yapılan anlaşma çerçevesinde esnafların yaklaşık 3 milyon gelir elde ettiğini söyledi.

İlçe esnafının kazanım sağlaması adına yapılan anlaşmaların devam edeceğini ifade eden Kamak, şöyle devam etti: “Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak paydaşlarımızdan Efes Selçuk Belediyesi ile esnaflarımız arasında anlaşma sağlayarak, ilçe esnafımızın yaklaşık 3 milyon TL bir gelir kazanmalarını sağladık. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ortaklaşa imzaladığı protokol ile 970 aileye yapılan gıda ve kırtasiyesi yardımı yine Selçuk Esnaf Odası öncülüğünde yerel esnafımızın cebine girmesi sağlandı. Yine farklı aylarda 500 bin liraya yakın bir rakam yerel esnafımıza kazandırılıyor. Önümüzdeki günlerde yapacağımız yeni proje ile İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım kolilerinin sadece mahalle bakkalından alınmasını sağlayacağız. Böylece; 450-500 bin küçük esnaflarımız kazanç sağlamış olacak”

Oda yönetimi olarak esnafların kazanç sağlaması adına ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okan Kamak, “Bizler dedikodu ile değil, esnaftan aldığımız güç ve paydaşlarımız ile daha güçlü durmaya çalışıyoruz. Esnafımıza güven vererek çalışıyoruz. Çünkü ne demiştik? Biz birlikte daha güçlüyüz” diye konuştu.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: SGK Hizmetleri esnaf için artık daha kolay

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.