TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Babacan: İzmir 15 Mayıs sabahına çoktan uyanmış

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı liderleri ile birlikte Gündoğdu Meydanı’nda konuştu

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 16:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ali Babacan: İzmir 15 Mayıs sabahına çoktan uyanmış

ÇAĞLA GENİŞ - NURETTİN BAKİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise, “Bu ne güzel coşku, heyecan. İzmir 15 Mayıs sabahına çoktan uyanmış. Güzel İzmir’in dağlarına bahar çoktan gelmiş. İzmir umut dolu, İzmir neşe dolu. Gençler, bu iktidar ne diyor? İş var ama gençler beğenmiyor diyor. Arkadaşlarım beğenmediğinizi ne varsa haklısınız, bugünkü hayatınız çocukken hayal ettiğinizi hayattan farklıysa elbette beğenmeyeceksiniz. Bugün bu ülkede yarınlarınızı göremiyorsanız elbette beğenmeyeceksiniz. Biz de beğenmiyoruz. Bu ülkenin sizlere bir gençlik borcu var. Türkiye en iyisini hak ediyor. Hayatın zor olduğu günlerde tüm vatandaşlarımız en yüksek yaşam standartlarını hak ediyor. Bu ülke çok güçlü ama maalesef kötü yönetiliyor. O yüzden bu durumdayız. Milli gelirimiz 10 bin dolarlarda sürünüyor. Türkiye maalesef dünyadan koptu, içine kapandı. Madonna’yı, Metallica’yı, Rammstein’ı U2’yu Türkiye’de daha önce dinledik. Çok sayıda müzisyeni kendi ülkemizde ağırladık, hepsi Türkiye’ye geldi. İktidar işte ürettik diyor ama vatandaş uzaktan seyrediyor. Biz gençler alıp binsin diye fırsat yaratacağız. Telefon, otomobil, ev almak herkes için kolaylaşacak.

''HEP BERABER DERİN BİR NEFES ALACAĞIZ''

14 Mayıs seçimi aslında bir referandum. Temelde iki tercih var sadece. Otoriterlik mi demokrasi mi? Baskı mı özgürlük mü? İzmir bunun cevabını biliyor. İzmir’in tercihi neyse tüm Türkiye onu tercih edecek? Kriz mi hukuk mu? Yoksulluk mu zenginlik mi? Kara kış mı bahar mı? Tüm Türkiye İzmir ‘i duysun. Biz demokrasi, huzur, özgürlük diyoruz. Bahar diyoruz bahar. 14 Mayıs’ta birinci oy pusulasını önüne aldığınızda sayın Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olmasına evet diyecek miyiz? İkinci pusulada ister DEVA için ister Saadet için ister CHP için, CHP’nin oy pusulası altına evet diyecek miyiz? Söz mü? Ben sözümü aldım. İnanın hep beraber derin bir nefes alacağız. 15 Mayıs sabahı bu havada daha çok oksijen var diyeceğiz. Bu seçimi emekli, işçi, memur, genç kazanacak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.