TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Saygılı, Soyer'in koku iddiasına tepki gösterdi

Saygılı: “Maalesef kokuyor Sayın Soyer! Hem de burun direklerini sızlatacak, kapıyı pencereyi kapattıracak kadar kokuyor”

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2023 12:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Partili Saygılı, Soyer'in koku iddiasına tepki gösterdi

ŞÜKRAN ŞEYMANUR ARSLAN
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ‘İzmir genelinde yüzde 90 oranında kokuyu azalttık’ sözlerine eleştirilerde bulundu.  Sosyal medya hesabından Başkan Soyer’e cevap veren Saygılı, “Maalesef kokuyor Sayın Soyer! Hem de burun direklerini sızlatacak, kapıyı pencereyi kapattıracak kadar kokuyor” ifadelerini kullandı.  


SİZE AYRILAN SÜRENİN SONUNA GELDİK

Paylaşımının devamında Soyer’i ve ekibini sahaya çıkmadıkları gerekçesiyle hedef alan Saygılı, “İkbal telaşınızı anlıyoruz ama körfezdeki kokuyu alamayışınızı anlamıyoruz. Zamanınızın daraldığını anlıyoruz ama halen sokağa çıkmayışınızı anlamıyoruz. Koku, çöp, kent içi ulaşım gibi hangi temel konu varsa yılan hikâyesine çevirdiniz, çözümsüz bıraktınız. Fotoğraf vermenin, dört duvar arası toplantılar yapmanın, tweet atmanın ötesine geçemediniz. Bürokratlarınızın yanlışları, danışmanlarınızın bilgisizliği içinde savrulup gittiniz. Maalesef size ayrılan sürenin sonuna geldik” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.