TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Açılış tarihi belli oldu: İzmir Kitap Fuarı ne zaman açılacak? İzmir Kitap Fuarı nerede?

İzmir'de her yıl düzenlenen ve kitapseverlerin büyük ilgi gösterdiği İzmir Kitap Fuarı için heyecan dorukta. Bu yılın tarihleri sonunda netleşti ve fuar için geri sayım başladı. Peki, İzmir Kitap Fuarı ne zaman açılacak?

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 16:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Açılış tarihi belli oldu: İzmir Kitap Fuarı ne zaman açılacak? İzmir Kitap Fuarı nerede?

İzmir Kitap Fuarı açılış tarihi netleşti. Bu yılki fuar, edebiyat dünyasının önde gelen isimlerinden Ahmet Ümit'in onur konuğu olduğu İzkitapfest ile kapılarını açacak. Kitap tutkunlarını, Kültürpark'ın farklı alanlarında düzenlenecek etkinliklerle buluşturacak olan fuar, baharın coşkusunu yaşatacak. Peki, İzmir Kitap Fuarı ne zaman açılacak? İzmir Kitap Fuarı nerede?

İzmir kitap fuarı

İZMİR KİTAP FUARI NE ZAMAN AÇILACAK?

İzmir Kitap Fuarı, 19-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Kültürpark'ta büyük bir festival havasında düzenlenecek. Bu yıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine de ev sahipliği yapacak olan İzkitapfest'in odak noktası "Çocuk Edebiyatı" olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ ve SNS Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen İZKİTAP - İzmir Kitap Fuarı, 19-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Kültürpark'ta okuyucularla buluşacak. Ziyaretçiler, festivalin ücretsiz girişiyle 10.00 ile 21.00 saatleri arasında fuarı gezebilecekler.

kültürpark

İZMİR KİTAP FUARI NEREDE?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ev sahipliği yapılan İZFAŞ ve SNS Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen İZKİTAP - İzmir Kitap Fuarı, 19-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Kültürpark'ta gerçekleşecek. Festival havasında geçecek bu etkinlik, kitapseverleri buluşturacak. İzkitapfest'e giriş ücretsiz olacak, ziyaretçiler 19-28 Nisan tarihleri arasında 10.00 ile 21.00 saatleri arasında fuarı gezebilecekler.

İzmir kitap fuarı

İZMİR KİTAP FUARINA HANGİ YAZARLAR GELECEK?

Fuar boyunca, tanınmış yazarlar, şairler, çizerler, imza günleri ve söyleşilerle okurlarıyla bir araya gelecek. Ahmet Ümit, Ahmet Telli, Ayşe Kulin, Buket Uzuner, Canan Tan, Çağan Irmak, Mahir Ünsal Eriş, Mete Kaan Kaynar, Mine Söğüt, Murathan Mungan, Murat Menteş, Saygı Öztürk, Sema Kaygusuz, Serhan Asker, Şükrü Erbaş, Umut Sarıkaya gibi pek çok önemli isim, fuar kapsamında okurlarıyla bir araya gelecek. İzkitapfest, 10 gün boyunca yüz binlerce kitapseverin ziyaret etmesi bekleniyor.

İzmir kitap fuarı

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda, bilim, düşün ve edebiyat dünyasının önde gelen isimleri, düzenlenecek olan söyleşi ve imza etkinliklerinde kitapseverlerle buluşacak. Tarihçi, akademisyen ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı 22 Nisan’da, akademisyen, jeolog ve bilim insanı Prof. Dr. Celal Şengör 21 Nisan’da, şair ve yazar Murathan Mungan 27 Nisan’da, tarihçi, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Emrah Safa Gürkan 27 Nisan’da, animasyon yapımcısı ve karikatürist Varol Yaşaroğlu ise 27 Nisan’da Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda İzmirlilerle buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Son Girilen Haberler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.