TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir takımları hangi maçları oynayacak? 26/30 Mayıs

İzmir takımları bu hafta futbol ve basketbolda hangi takımlarla karşılaşacak? İşte haberin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 08:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir takımları hangi maçları oynayacak? 26/30 Mayıs

HÜSEYİN DEMİR 

İzmir takımlarının bu hafta futbolda ve basketbolda karşılaşacağı rakipler ve maç programı şu şekilde: 

FUTBOL: 

GÖZTEPE "YA TAMAM YA DEVAM" 

GÖZTEPE

Spor Toto 1. Lig Play-Off 1. Turu'nda Göztepe'nin Bodrumspor ile oynayacağı karşılaşma tek maç eleme usulüne göre 26 Mayıs Cuma günü saat 17.00'de Bodrum İlçe Stadı'nda oynanacak. Spor Toto 1. Lig'i 62 puanla 4. sırada tamamlayan ve çeyrek final maçında Göztepe ile eşleşen Bodrumspor, rakibini son maçta  yenerek ev sahibi avantajını elde etti. İzmir takımı, Ege derbisine Adnan Süvari Tesisleri'nde hazırlanmaya devam ediyor. Göztepe'nin tecrübeli oyuncularından İsmail Köybaşı, bu sezon istikrarlı performansıyla göz kamaştırıyor. Köybaşı, sarı-kırmızılı formayla 29 maçta 5 gol attı.

MARCO PAŞA, GOL KRALI

MARCO PAŞA

İzmir takımlarında Altay, bu sezon TFF 1.Lig'de sezon boyunca çıktığı 36 maçta 11 galibiyet, 10 beraberlik, 15 mağlubiyetle 40 puan alarak sezonu 12.sırada tamamladı. Marco Paixao, bu sezon attığı 21 golle Spor Toto 1. Lig’de gol kralı oldu. Paixao, bu başarıyı dördüncü kez tekrarladı. Portekizli futbolcu bir ligde 4 kez gol kralı olarak rekor kırdı.  

ALTINORDU KÜME DÜŞTÜ

ALTINORDU

Spor Toto 1. Lig’de Altınordu, deplasmanda Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldı. İzmir ekibi bu sonuçla 9 yıl sonra TFF 2. Lig’e geri dönmüş oldu. Lacivert kırmızılı ekip ligde maça çıktığı 36 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik, 19 mağlubiyetle 35 puan alarak bir alt Lig’e düştü. 

BASKETBOL:

KAF-KAF'IN RAKİBİ POTANIN TİMSAHLARI

PINAR KARŞIYAKA

Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de play-off eşleşmesinde ligi 5.sırada tamamlayan Frutti Extra Bursaspor ile cuma günü saat 20:30'da karşılaşacak. Serinin ikinci maçı Bursa’da 30 Mayıs saat 20:30’da oynanacak. Yeşil-kırmızılılar bu sezon 30 maçta 21 galibiyet, 9 mağlubiyet, 51 puanla ligi 4.sırada tamamladı. Kaf-Kaf, istikrarlı performansıyla şampiyonluk kupasını tekrardan İzmir'e getirmek istiyor. Pınar Karşıyaka'nın yıldız oyuncusu Errick McCollum maç başına 18,96 sayı ortalaması ile sayı krallığında ikinci sırada yer alıyor. Ufuk Sarıca’nın öğrencileri Cuma günü Frutti Extra Bursaspor maçının hazırlıklarına Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda devam ediyor. 

ALİAĞA PETKİMSPOR SEZONU TAMAMLADI

ALİAĞA PETKİMSPOR

Aliağa Petkimspor, bu sezon oynadığı 30 maçta 12 galibiyet, 18 mağlubiyet, 42 puanla sezonu 12. sırada bitirdi. İzmir temsilcisi bu sezon ise play-off ve Avrupa kupalarına katılma hedefini gerçekleştirmedi. Burak Gören'in öğrencileri maça çıktığı 30 müsabakada 2375 sayı atarak maç başına ortalama 79,17 sayı ile oynadı. Aliağa ekibi maç başına 30,73 ribaund ortalaması ile oynarken, 18,87 asist ortalamasıyla mücadele etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.