TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Bayraklı'da silahlı çatışma

İzmir Bayraklı'da adliye yakınlarında silahlı çatışma çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2023 09:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir Bayraklı'da silahlı çatışma

İzmir Bayraklı'da adliye yakınlarında silahlı çatışma çıktı. Meydana gelen çatışmada yaralıların olduğu bildiriliyor.

İzmir Bayraklı'daki İzmir Adliyesi karşısındaki kafede silahlı çatışma meydana geldi. Gerçekleşen olayda silahla vurulan yaralılar hastaneye kaldırıldı.  

adliye 5

1 ÖLÜ, 3 YARALI

İzmir Adliyesi önündeki restoranda, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda yaralıların bulunduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay, İzmir Adliyesi C kapısı karşısındaki restoranda meydana geldi. İki grup, restoran içerisinde silahlarla çatıştı. Çatışma sonrası yaralıların bulunduğu öğrenildi. Adliye önünde hareketlilik yaşanırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde adliye önünde bulunan bir restorandaki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada, ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

bayraklııı kık ık ı ı

Olay, saat 12.00 sıralarında, İzmir adliyesi önünde bulunan bir restoranın 2'inci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2021 yılında Karabağlar ilçesinde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği cinayet davası ile ilgili taraflar restoranda karşı karşıya geldi. İki taraf arasında uzun namlulu silahlarla çatışma çıktı. Meydana gelen çatışmada çok sayıda kişi yaralanırken, olay yerini çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

fhffhhfhfhffh bng

Olaya karışan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken yaralılar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi. Meydana gelen çatışmada, ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Olay yerinde polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeleri devam ederken, tedbir olarak özel harekat polisleri de bölgeye sevk edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.