TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#çatışma

çatışma haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, çatışma haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

İsrail-Filistin çatışmasında 24'üncü gün Haber

İsrail-Filistin çatışmasında 24'üncü gün

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 24’üncü güne girilirken, İsrail ordusunun gece boyunca Gazze Şeridi ve Batı Şeria’daki hastanelere düzenlediği baskınlarda 2 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik 7 Ekim’de başlayan saldırılarında 24’üncü güne girildi. İsrail ordusu hava ve deniz operasyonları düzenlediği Gazze Şeridi’ne kara operasyonlarını da yoğunlaştırdı. Gece saatlerinde işgal altındaki Batı Şeria’ya bağlı Cenin şehrindeki İbni Sina Hastanesi’ne İsrail askerleri tarafından düzenlenen baskında açılan ateş sonucu 2 Filistinli hayatını kaybederken, en az 9 kişi yaralandı. İsrail işgali altındaki Batı Şeria bölgesinin başkenti Ramallah şehrine düzenlenen baskında ise 20 Filistinli tutuklandı. Saldırıların başladığı 7 Ekim’den bu yana Batı Şeria’da 114 kişi hayatını kaybederken, bin 600 kişi tutuklandı. Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi’ne saldırı İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ndeki baskın ve saldırıları gece boyunca devam etti. Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi Direktörü Subhi Sukeyk, hastanenin çevresine düzenlenen hava saldırıları nedeniyle hastanenin büyük hasar gördüğünü belirtti. Gazze Şeridi’nde kanser hastalarının tedavi gördüğü tek hastane olan Türkiye-Filistin Hastanesi’nde geçtiğimiz haftalarda yakıt eksikliği nedeniyle bazı bölümlerin kapatıldığı öğrenildi. Nüfusu 2.3 milyon olan Gazze Şeridi’nde 9 bin kanser hastası olduğu tahmin ediliyor. BM: “Gazze Şeridi’ne 33 yardım tırı giriş yaptı” BM İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi (OCHA) tarafından yapılan açıklamada, Refah Sınır Kapısı’ndan Gazze Şeridi’ne gitmek üzere dün su, yiyecek ve tıbbi malzeme taşıyan 33 tırın girdiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, 33 tırın sınır kapısının açıldığı 21 Ekim tarihinden bu yana en büyük sevkiyatı gerçekleştirdiği kaydedildi. Sınır kapısının açılmasından bu yana Gazze Şeridi’ne geçen tır sayısı 117’ye ulaşırken, İsrail’in saldırılarından önce bölgeye her gün yük taşıyan 500 tır giriyordu. İsrail saldırılarında 47 cami ve 7 kilise yerle bir oldu İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği hava saldırılarında 47 cami ve 7 kilise yıkıldı. Son 3 haftada bölgedeki 203 okul ve 80 devlet dairesini vuran İsrail uçaklarının bombardımanında 32 bin bina da yerle bir oldu. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: TBMM'de bu hafta hangi kanun teklifleri görüşülecek?

İzmir Bayraklı'da silahlı çatışma Haber

İzmir Bayraklı'da silahlı çatışma

İzmir Bayraklı'da adliye yakınlarında silahlı çatışma çıktı. Meydana gelen çatışmada yaralıların olduğu bildiriliyor. İzmir Bayraklı'daki İzmir Adliyesi karşısındaki kafede silahlı çatışma meydana geldi. Gerçekleşen olayda silahla vurulan yaralılar hastaneye kaldırıldı.   1 ÖLÜ, 3 YARALI İzmir Adliyesi önündeki restoranda, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda yaralıların bulunduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre olay, İzmir Adliyesi C kapısı karşısındaki restoranda meydana geldi. İki grup, restoran içerisinde silahlarla çatıştı. Çatışma sonrası yaralıların bulunduğu öğrenildi. Adliye önünde hareketlilik yaşanırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. İzmir'in Bayraklı ilçesinde adliye önünde bulunan bir restorandaki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada, ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay, saat 12.00 sıralarında, İzmir adliyesi önünde bulunan bir restoranın 2'inci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2021 yılında Karabağlar ilçesinde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği cinayet davası ile ilgili taraflar restoranda karşı karşıya geldi. İki taraf arasında uzun namlulu silahlarla çatışma çıktı. Meydana gelen çatışmada çok sayıda kişi yaralanırken, olay yerini çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olaya karışan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken yaralılar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi. Meydana gelen çatışmada, ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Olay yerinde polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeleri devam ederken, tedbir olarak özel harekat polisleri de bölgeye sevk edildi. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir’de trafik kazası: Yaralılar var

İstanbul’da silahlı çatışma: 2 motosikletli taradı 6 İsveçli karşılık verdi alakasız 1 kişi yaralandı Haber

İstanbul’da silahlı çatışma: 2 motosikletli taradı 6 İsveçli karşılık verdi alakasız 1 kişi yaralandı

Sarıyer Maslak’ta bulunan lüks site içerisindeki kafeye 6 Eylül günü saat 20:50 sıralarında, plakası bilinmeyen motosiklet ile gelen 2 şüpheli içerde bulunanlara yönelik peş peşe ateş açtı. O sırada kafede müşteri olarak bulunan İsveçliler silahlarıyla karşılık verdi. Çıkan çatışmada olayla hiç alakası olmayan Azerbaycanlı E.A. bacağından vuruldu. Motosikletliler hızla olay yerinden uzaklaşırken, İsveçli 6 kişide siyah bir minibüse binip olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler işyerine ait camlarda 7 adet isabet olduğu görüldü. Olay yeri çevresinde toplamda 9 adet 9mm boş kovan bulundu. Kaçtıkları VIP araçta yakalandılar Çalışmaların devamında Ayazağa Mahallesi Hadım koru Yolu Caddesi üzerinde, İsveçli İ.A. (33) adına tescilli siyah araç bulundu. Araç içerisinde ise şoför K.K. ile İsveçliler Richard Icho M. (23), Mevludın M. (31), Salah S. (24), Elvır M. (22) ve Harrıs L. O.(30) gözaltına alındı. Olayla ilgili olduğu değerlendirilen bir başka İsveç vatandaşı Stella M. A.S. (35) ise Başakşehir’de bir adreste gözaltına alındı. Evlerde çok sayıda silah çıktı Konuyla ilgili olarak adreslerde yapılan aramalarda ise; 169 adet 9mm fişek,1 Adet Siyah Renkli SAR9 Mete marka 9mm çapında ruhsatsız tabanca, 1 Adet Siyah renkli Glock marka ruhsatsız tabanca, 2 adet bilye atar toplu tabanca ,1 adet havalı tüfek, 12 adet havalı tabanca fişeği, adet gri renkli havalı tabanca tüpü, 3 adet havalı tabanca mermileri bulunan plastik ve metal kutular ve 3,02 gram Marıjuhanna diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. 5 İsveçli tutuklandı Şüphelilerden Stella M.A.S. isimli şahıs alınan ifadesinin ardından gerekli deport işlemleri için ilgili polis merkezi amirliğine teslim edildi. Diğer 5 İsveçli ise Gasp Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şoför K.K. ise serbest kaldı. Polis olaya karışan motosikletli şahısların tespiti ve teminine yönelik çalışmalarına ise devam ediyor. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Ay taşı nedir? Ay taşı özellikleri nelerdir?

Bayrampaşa Caddesi'nde kahvehanede silahlı çatışma: Bir kişi gözaltında! Haber

Bayrampaşa Caddesi'nde kahvehanede silahlı çatışma: Bir kişi gözaltında!

Olay, 18.00 sıralarında Merkez Mahallesi, Bayrampaşa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kahvehaneye gelen bir grup silahlarla rastgele ateş etmeye başladı. Kahvehanede bulunanların da karşılık vermesiyle olay çatışmaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çıkan çatışmada yoldan geçen 59 yaşındaki Servet Aytaş ve Burak Kan hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar hastanelere sevk edildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı Olayın yaşandığı sokak polis ekipleri tarafından araç ve yaya trafiğine kapatılırken, yapılan çalışmalar sırasında olay yerine yakın bir binanın içinde bulunan bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin de yaralı olduğu ve hastaneye götürüldüğü öğrenildi.  Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerde olay yerinde çok sayıda kovan bulundu. Saldırıda hayatını kaybeden Aytaş ve Kan'ın cenazeleri yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Aytaş'ın cenazesi Trabzon'a gönderilecek Yoldan arabası ile geçerken çatışmanın ortasında kalarak hayatını kaybeden Servet Aytaş'ın cenazesi yapılacak olan otopsinin ardından defnedilmek üzere memleketi Trabzon'un Of ilçesine gönderilecek. Çatışmada yaralanan, Hüseyin H., Ertan B., Burak E., şüpheli Berkay D.'nin ise tedavileri devam ediyor. KAYNAK: İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.