TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti'li Keskin: ''İzmirliler gereğini sandıkta yapcak''

Dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ettiren İYİ Parti'li Öztürk Keskin, 'Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e' sloganıyla İzmir halkına seslendi

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 05:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İYİ Parti'li Keskin: ''İzmirliler gereğini sandıkta yapcak''

Karabağlar ilçesi Devrim, Yüzbaşı Şerafettin, Cennetçeşme ve Uzundere Mahallelerinde yaşayan dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ettiren İYİ Partili Keskin, “Cumhurbaşkanlığı denilen bu ucube sistem nedeniyle maalesef her geçen gün yoksullaştık. Geldiğimiz tablo ortada. Çocuklarımızın geleceği için artık bu sistemden kurtulmamız gerekiyor. Önümüzde kader seçimi olarak tarif ettiğimiz bir seçimin arifesindeyiz. Artık karar İzmirlilerin. Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e sloganımız sahada karşılık buldu. İzmirlilerin sandıkta gereğini yapacağından hiç kuşkumuz yok” dedi.

İYİLERİN GÜEŞİ HEPİMİZİ ISITACAK

İYİ Partili Keskin; seçim bölgesini adım adım gezdiğini, gittiği her noktada da büyük bir ilgiyle karşılandıklarını söyledi. Keskin, bu durumun kendilerini oldukça memnun ettiğini belirterek, “İYİ Parti tüm engellemelere rağmen büyük zorluklarla kuruldu ve kurulduğu günden bu yana halkımızın sesi oldu. Genel Başkanımız Meral Akşener, gece-gündüz demeden ülkesi, milleti için çalışıyor. Sorunları da çözümleri de biliyoruz. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Türkiye 15 Mayıs sabahına bambaşka uyanacak. İyilerin güneşi hepimizi ısıtacak” dedi.

SANDIĞA SAHİP ÇIKIYORUZ

İzmirlilerin attığı her oya sahip çıkacaklarını vurgulayan Keskin, şunları söyledi: “20 yıllık AKP zulmüne son vermek için 14 Mayıs’ta hepimiz sandığa gidip oyumuzu kullanacağız. İzmirlilerin bu konuda oldukça hassas olduğunu biliyorum. Bu kritik dönemeçte herkesin oyuna ihtiyacımız var. Kimse, ‘Benim oyumdan ne olacak?’ diye asla düşünmesin. Senin oyun bu iktidarı değiştirecek. İYİ Parti olarak tüm sandıklardayız. Sandığa sahip çıkıyoruz. Bir oyun bile boşa gitmesine izin verilmeyeceğinin özellikle bilinmesini istiyorum”
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.