TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Sosyal Politikalar Çalıştayı'nın açılışı gerçekleşti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, parti genel merkezinde düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Sosyal Politikalar Çalıştayı”nda konuştu

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 09:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Sosyal Politikalar Çalıştayı'nın açılışı gerçekleşti

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı, AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı ile Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) ortaklığında düzenlenen "Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Sosyal Politikalar Çalıştayı", parti genel merkezinde başladı.

Vatandaşların beklenti, ihtiyaç ve önerilerinin tespit edilmesi, seçim sonrasında AK Parti Belediyeciliğinin sosyal politika, proje, çalışma ve uygulamalarına temel oluşturulması için gerçekleştirilen "Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Sosyal Politikalar Çalıştayı"nın açılış konuşmasını Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu gerçekleştirdi.

AK Parti’nin başarısının sırrının ‘istişare ve birlikte çalışma’ya bağlı olduğuna dikkati çeken Sarıeroğlu, istişare kültürüyle pek çok başarılı çalışmalar yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

"AK Parti açısından mahalli idarelerdeki başarı çok önemlidir"

Sarıeroğlu, 31 Mart 2024’te gerçekleştirecek yerel seçimlere ilişkin, "Milletimizin desteğiyle genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini büyük bir başarıyla hem AK Parti hem Cumhur İttifakı olarak geride bıraktık. Çalışmalarımıza hiç ara vermedik. AK Parti açısından mahalli idarelerdeki başarı çok önemlidir. Hikayemizin başlangıcı budur. Bugünlere kadar bizi getiren serüvenin ilk adımı yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarılardır" değerlendirmesini yaptı.

"Vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini yeniden tespit etmek için yollara düştük"

14 ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimlerin hemen ardından yeni çalışmaları sürdürmeye başladıklarını aktaran Sarıeroğlu, şöyle devam etti:

"AK Parti ailemiz içerisinde yaz döneminde, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, tüm kadrolarımızla sahalarda çok yoğun bir çalışma içerisinde olduk. 81 ilimizi tekrar taradık, şehir buluşmalarımızı gerçekleştirdik. Bakanlarımız ve Genel Başkan Yardımcıları olarak sahalarda vatandaşlarımızla buluştuk. Şehirlerimizin nabzını ölçtük. Vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini yeniden tespit etmek için yollara düştük. Bunlarla birlikte 7 Ekim tarihinde gerçekleştireceğimiz 4. Olağanüstü Kongremizin de bir yandan çalışmalarını gerçekleştirdik. Tüm kadrolarımızla birlikte koşturmaya, milletimiz için, ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam ettik" ifadelerini kullandı.

Sarıeroğlu, AK Parti kadroları olarak hedeflerine odakladıklarını vurgulayarak, toplumun tüm kesimlerini kucaklayacaklarını ve sürdürülebilir politikaları devam ettireceklerini ekledi.

Çalıştaya AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz ve Mustafa Şen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer de katıldı.

İki gün sürecek çalıştayda yapılacak çalışmalar, AK Parti seçim beyannamesinde değerlendirilecek.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - AK Partili İnan’ın ‘Çeşme’ çıkışına Başkan Oran’dan rest: 2024’te de ben olacağım

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.