TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili İnan’ın ‘Çeşme’ çıkışına Başkan Oran’dan rest: 2024’te de ben olacağım

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan’ın “Çeşme’yi kaybetmeyin” çıkışına rest çekerek “2024 yılında da Çeşme CHP'li belediye başkanı tarafından yönetilecek o da inşallah ben olacağım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2023 09:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Partili İnan’ın ‘Çeşme’ çıkışına Başkan Oran’dan rest: 2024’te de ben olacağım

Türkiye genel seçimler sonrası Mart 2024’te düzenlenecek olan yerel seçim atmosferine girerken siyasi partilerin parti temsilcilerinden art arda yerelde iddialı mesajlar geliyor.

Son olarak CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, geçtiğimiz haftalarda Çeşme ilçe kongresinde “Bu kez Balıkesir’i, Bursa’yı, Konya’yı bile alacağız” ifadelerini kullanırken Öztrak’ın sözlerine AK Parti cephesinden ilk yanıt AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan’dan gelmişti.

İnan, katıldığı bir canlı yayında Öztrak’a sert sözlerle yüklenirken “Çeşme’yi kaybetmesin de… Biz, Çeşme’yi inşallah AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız” demişti.

Öte yandan İnan’ın ‘Çeşme’ çıkışına Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’dan iddialı yanıt geldi.

Oran, 2024 yılında da aday olduğunu vurgularken “ezici çoğunlukla kazanacağım” ifadelerini kullandı.

BİR TEK KİŞİ BİLE DİYEMEZ Kİ…

Hizmet ederken partili kimliğini bir kenara bırakarak tüm Çeşme halkını kucakladığına dikkat çeken Oran, “Ben Çeşme'nin seçilmiş belediye başkanıyım. 2024 yılında da Çeşme CHP'li belediye başkanı tarafından yönetilecek, o da inşallah ben olacağım. Çeşme'de 2019 yılında seçimi aldıktan sonra belediyeye girerken tek bir şey söyleyebilirim; Ben yakamdaki CHP rozetini çıkardım, Çeşme Partisi rozetini taktım, bundan sonra sen ben yok biz veririz, Çeşme bizim sevdalımız dedim. Sonrasında hiçbir partiliye hiçbir kimseye sen o sun ben buyum diye ayırmadan hizmet edeceğimizi söyledim. Bugün itibari ile bir tek kişi diyemez ki ben Ekrem Oran’a oy atmadım diye şunu yaptı. Ben Çeşme'nin iyiliği, geleceği için, çocuklarımızın ileride Ekrem Oran şunu yapmıştı diyebilmesi için gereğini yaptım, yapmaya devam edeceğim. 2024 yılında da çeşme de CHP adayı olarak ezici bir çoğunluk ile seçimi kazanacağım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.