TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Berk Hacıgüzeller kimdir?

Memleket Partisi İstanbul adayını belirledi. Partinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Berk Hacıgüzeller oldu. Berk Hacıgüzeller kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 15:36
Kaynak: HABER MERKEZİ
Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Berk Hacıgüzeller kimdir?

Türkiye yerel seçimlerine sayılı günler kala, adaylık sürecindeki faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Bütün siyasi partiler, ülke genelinde aday çıkaracakları il ve ilçeler için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlar da yüksek bir ilgiyle son gelişmeleri takip ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren siyasi partilerden biri de Memleket Partisi olarak karşımıza çıkıyor. Memleket Partisi çeşitli il ve ilçelerde aday isimlerini kamuoyu ile paylaşıyor. İsmi açıklanan adaylardan biri de Berk Hacıgüzeller oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Berk Hacıgüzeller kimdir? Birlikte inceleyelim.

Berk Hacıgüzeller kimdir?

Berk Hacıgüzeller, 8 Kasım 1966 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamladı ve ardından Marmara Üniversitesi'nde "yönetim ve organizasyon" dalında yüksek lisans yaptı. Ayrıca Westminster Üniversitesi'nde Uluslararası İşletmecilik ve Londra Üniversitesi'nde Uluslararası Hukuk alanlarında yüksek lisans çalışmaları da yaptı.

Berk Hacıgüzeller iş hayatına nerede başladı?

Kariyerine Ernst & Young Uluslararası Bağımsız Denetim şirketinde başlayan Berk Hacıgüzeller, uluslararası denetim ve yönetim prensipleri çerçevesinde kamu ve özel sektör kurumlarında denetim faaliyetleri gerçekleştirdi. Daha sonra farklı sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerde genel müdür yardımcılığı, genel müdürlük ve yönetim kurulu üyelikleri yaptı. Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi üyesi olan Berk Hacıgüzeller, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde 2012-2018 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği ve icra kurulu başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Şu anda serbest mali müşavirlik, yatırım yönetimi ve kurumsal yönetim danışmanlığı yapmakta olan Berk Hacıgüzeller, Kamu Gözetim Kurumu'nda Bağımsız Denetçi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu eğitimlerinin yanı sıra üniversitede "stratejik marka yönetimi" yüksek lisans programında "küreselleşme" dersleri vermektedir.

Berk Hacıgüzeller kaç dil biliyor?

Berk Hacıgüzeller, İngilizce bilmektedir.

Berk Hacıgüzeller evli mi?

Berk Hacıgüzeller, evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.