TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Oğuz kimdir?

Memleket Partisi İzmir adayını belirledi. Partinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Oğuz oldu. Cüneyt Oğuz kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 15:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Memleket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Oğuz kimdir?

Türkiye yerel seçimlerine sayılı günler kala, adaylık sürecindeki faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Bütün siyasi partiler, ülke genelinde aday çıkaracakları il ve ilçeler için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlar da yüksek bir ilgiyle son gelişmeleri takip ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren siyasi partilerden biri de Memleket Partisi olarak karşımıza çıkıyor. Memleket Partisi çeşitli il ve ilçelerde aday isimlerini kamuoyu ile paylaşıyor. İsmi açıklanan adaylardan biri de Cüneyt Oğuz oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Cüneyt Oğuz kimdir? Birlikte inceleyelim.

Cüneyt Oğuz kimdir?

Cüneyt Oğuz, 1971 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Üniversite de dahil olmak üzere eğitim hayatını Türkiye’de tamamlayan Oğuz, yüksek lisans eğitimi almak üzere İngiltere’ye gitti. İşletme üzerine eğitim alan Cüneyt Oğuz, İngiltere’nin başkenti Londra’da yatırım bankacılığı alanında çalışmalarda bulundu. Bununla birlikte serbest ticari faaliyetler de yürüttü. 2014 yılında memleketi İzmir’de dönüş yapan Oğuz, inşaat ve gayrimenkul alanlarında iş hayatını sürdürdü. Siyasi alanda da aktif bir isim olan Cüneyt Oğuz, Memleket Partisi İzmir İl Başkanıdır. Partisi tarafından 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Türkiye yerel seçimleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterildi. Cüneyt Oğuz’un adaylığı Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından duyuruldu. Bu açıklamada: “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, parti kurucumuz, İzmir Kurucu İl Başkanımız, İş İnsanı Cüneyt Oğuz'a başarılar diliyoruz. Birlikte başaracağız.  Üçüncü seçenek geliyor, Memleket Partisi geliyor!” ifadelerine yer verildi.

Cüneyt Oğuz Twitter (X) hesabının adı nedir?

Cüneyt Oğuz, “cuneytoguzizmir” kullanıcı adı ile Twitter (X) hesabını kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.