TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küflü çikolata paylaşımında yeni gelişme! Migros'tan Patiswiss ürünleri kararı! Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'dan açıklama!

Sosyal medyada dolaşan bir kullanıcının paylaştığı küflü çikolata fotoğrafları, Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun skandal paylaşımı ve sonrasında yaptığı açıklamalar, hala tartışma konusu olmaya devam ediyor. Markaya yönelik tepkiler artarken, iddialara göre 2 büyük market zinciri Patiswiss ürünlerini raflardan kaldırmış durumda.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 12:36
Kaynak: HABER MERKEZİ
Küflü çikolata paylaşımında yeni gelişme! Migros'tan Patiswiss ürünleri kararı! Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'dan açıklama!

Patiswiss'in başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun bir sosyal medya kullanıcısını "küflü çikolata" paylaşımı nedeniyle tehdit etmesi sonucunda, Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı.

Migros'un bu adımının ardından Carrefour da Patiswiss ürünlerini raflardan ve internet sitesinden kaldırdı.

Ankara merkezli çikolata fabrikası Patiswiss'in yönetim kurulu başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, tehdit ettiği sosyal medya kullanıcısına "Karşında dev Migros ve biz varız" şeklinde ifadeler kullanarak, marka karalama davası açacağını ima etmişti. Tunaoğlu daha sonra paylaşımını silmişti.

Patiswiss sahibi Elif Aslı Yıldız

ŞİRKET CEO'SUNDAN TEHDİT!

Kullanıcı, çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu etiketlediğinde, beklenmedik bir yanıt aldı. Tunaoğlu, "Bu ürünler hayatta küflenmez, biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın, prim yapmak için bize baya bir ihtiyacı var, herkesin" şeklinde cevap verdi.

patiswisss

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.