TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pegasus’tan 23 Nisan’a özel çocuklara hediye!

Pegasus Havayolları (Pegasus Airlines), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak adına özel bir kampanya başlattığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 12:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
Pegasus’tan 23 Nisan’a özel çocuklara hediye!

Pegasus Havayolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla çocuklara yönelik özel bir kampanya başlattığını duyurdu. 19-23 Nisan tarihleri arasında 7 Mayıs 2024 ile 6 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarında, her yetişkin bilet alımına en fazla iki çocuk bileti ücretsiz olarak verilecek.

Bu kampanya özellikle Pegasus BolBol üyelerine yönelik olup, üyelik ücretsizdir ve 18 yaşından büyük bir üye tarafından bağlı üyelik oluşturularak faydalanılabilir. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, biletlerini www.flypgs.com adresinden veya Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden satın alabilirler.

Kampanya Koşulları ve Detayları:

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Pegasus BolBol üyesi olmaları gerekmektedir. Eğer üye değilseniz, hemen ücretsiz üye olabilirsiniz. Çocuklar, 18 yaşından büyük bir üye üzerinden bağlı üyelik oluşturarak kampanyadan faydalanabilirler.

Her bir yetişkin biletine, gidiş-dönüş veya tek yönlü olması fark etmeksizin en fazla 2 (iki) çocuk için hediye çocuk bileti hakkı kazanılacaktır. Kampanya, Türkiye’nin tüm yurt içi ve yurt dışı hatlarında geçerlidir. Ancak belirtilen istisnai hatlar kampanya kapsamında değildir.

Kampanyadan faydalanmak için biletlerinizi sadece www.flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden satın alabilirsiniz. Hediye biletler, yurt içi uçuşlarda Süper Eko paket, yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarında Light Paketi kapsamaktadır. Ancak Pegasus Ek Ürün ve Hizmetleri (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.

Kampanya kapsamında düzenlenen biletlerle ilgili iptal ve iade kuralları, ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen kurallara tabidir. Kampanya şartları değişiklik gösterebilir ve Pegasus, kampanya süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Detaylı Bilgi İçin: En güncel bilgileri almak için lütfen resmi Pegasus Havayolları web sitesini kontrol edin veya müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

Bu özel kampanya ile çocuklarınızı 23 Nisan coşkusunu Pegasus’la yaşamaya davet ediyoruz!

Kampanya Dahilinde Olmayan Hatlar:

Bodrum-Riyad-Bodrum

Hatay-Riyad-Hatay

İstanbul Sabiha Gökçen-Cidde-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Kahire-İstanbul Sabiha Gökçen

Roma-Bari-Roma

Roma-Cenevre-Roma

Roma-Katanya-Roma

Roma-Lamezia Terme-Roma

Roma-Napoli-Roma

Roma-Palermo-Roma

Roma-Torino-Roma

Roma-Venedik-Roma

Trabzon-Cidde-Trabzon

Trabzon-Riyad-Trabzon

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.