TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızından DNA alınmıştı! Dere yatağında bulunan kemikler Korhan Berzeg'e ait

Balıkesir’in Gönen ilçesinde dere yatağında bulunan kemiklerin, kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e ait olduğu kızından alınan DNA sonucu netleşti.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 17:33
Kaynak: İHA
Kızından DNA alınmıştı! Dere yatağında bulunan kemikler Korhan Berzeg'e ait

Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı kırsal Armutlu Mahallesi’nde bulunan dere yatağında ortaya çıkan kemik parçalarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Dere yatağında bulunan kemiklerin, kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e ait olduğu, kızından alınan DNA sonucu netleşti.

Korhan Berzeg’e ait olabileceği düşünülen kemik parçaları, ekiplerin geniş çaplı arama çalışmaları sonucunda bulunmuştu. Ancak bu bulgu, aramaların sonuçlanmasını bekleyenler için yeterli değildi. Bugün, dere yatağının yaklaşık 10 kilometre uzağında bir insan koluna ait bir kemik parçasının daha bulunmasıyla araştırmalar derinleştirildi.

Bulunan kemik parçaları, ileri teşhis için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti. Bugün itibarıyla yapılan DNA testi sonuçları açıklandı ve Korhan Berzeg'in DNA'sının kızıyla eşleştiği belirlendi. Bu sonuçla birlikte, ormanlık alanda bulunan kemik parçalarının Korhan Berzeg'e ait olduğu kesinleşti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.