TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni gelişme: Bir kemik parçası daha bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Kırsal Mahallesi'nde, Ekonomist Korhan Berzeg'e (83) ait olabileceği düşünülen kemik parçalarının bulunması üzerine yapılan arama çalışmaları sürüyor. Üçüncü gününde olan arama çalışmalarında, Fındıklı Deresi mevkiinde bir kemik parçası daha bulundu

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 18:49
Kaynak: İHA
Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni gelişme: Bir kemik parçası daha bulundu

Ekonomist Korhan Berzeg'e ait olabileceği düşünülen kemik parçalarının bulunması üzerine başlatılan arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Üçüncü gününde olan arama çalışmalarında, Fındıklı Deresi mevkiinde bir kemik parçası daha bulundu.

Bulunan kemi parçaları Korhan Berzeg’e mi ait?

Jandarma ekipleri, JASAT ve asayiş timlerinin yanı sıra komando timleri ve üç kadavra arama köpeğiyle birlikte gerçekleştirilen arama çalışmalarında, yaklaşık 10 santimetre büyüklüğünde bir kemik parçası daha bulundu. Ancak bu kemik parçasının insan mı yoksa bir hayvana mı ait olduğu henüz belirlenemedi.

Bulunan kemik parçaları, diğerleri gibi incelenmek üzere İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü'ne gönderildi. Arama çalışmaları, kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in bulunması için titizlikle sürdürülüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.