TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti’den istifa eden Cem Karakeçili kimdir?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak çalışmalarını sürdüren Cem Karakeçili, istifa ettiğini kamuoyu ile paylaştı. Cem Karakeçili kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 11:17
Kaynak: HABER MERKEZİ
İYİ Parti’den istifa eden Cem Karakeçili kimdir?

Siyasi hayatın aktif bir üyesi olan ve bu alanda birçok önemli çalışmaya imzasını atan Cem Karakeçili kimdir? Siyasi faaliyetlerini sürdüğü İYİ Parti’den ve dolayısı ile buradaki Genel Başkan Yardımcısı görevinden istifa eden Cem Karakeçili hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Cem Karakeçili kimdir?

Cem Karakeçili, 1977 yılında Şanlıurfa’nın Siverek isimli ilçesinde dünyaya geldi. Lise eğitimini Bahçelievler Deneme Anadolu Lisesi’nde alan Karakeçili, Ankara üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mülkiye Bölümü mezunudur. İş hayatını tarım sektöründe sürdüren Cem Karakeçili, siyasi hayatında aktif bir üyesidir. 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Şanlıurfa Milletvekili adayı oldu. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimlerde de İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı olan Karakeçili, aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak çalışmalarını sürdürüyordu. Cem Karakeçili, 26 Şubat 2024 tarihinde İYİ Parti’den istifa etti. Cem Karakeçili istifası ile ilgili, “Her veda zordur çünkü zor zamanlarda, doğru amaçlarla, güzel duygularla, cesur insanlarla iyi günler geçirdim. Her şey için minnettarım tüm İYİ parti ailesine Teşekkür ediyorum” şeklinde bir açıklama yaptı. Cem Karakeçili’nin sosyal medya hesabından yayınladığı tam metin görseli ise şu şekildedir:

Cem Karakeçili  istifaCem Karakeçili istifa

Cem Karakeçili kaç yaşında?

1977 yılında dünyaya gelen Cem Karakeçili, 47 yaşındadır.

Cem Karakeçili Twitter (X) hesabının adı nedir?

Cem Karakeçili, “cemkarakecili” kullanıcı adı ile Twitter (X) hesabını kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.