TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da kazı çalışması faciası: 5 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti

İstanbul Küçükçekmece'de kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen kız çocuğu hayatını kaybett

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 20:01
Kaynak: İHA
İstanbul’da kazı çalışması faciası: 5 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti

Küçükçekmece'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin sahil parkında gerçekleştirdiği kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti.

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Fatih Mahallesi'ndeki Menekşe Sahil Parkı'nda gerçekleştirilen kazı çalışması sonrasında su birikintisine bir kişinin düşerek boğulduğu ihbarı üzerine olay yerine hareket etti. Yapılan incelemede, parkın bazı bölümlerinin kazı çalışması nedeniyle su birikintisiyle dolduğu ve olayda hayatını kaybeden E.G. adlı kız çocuğunun bu alana düştüğü tespit edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini gerçekleştirdiği E.G'nin hastaneye kaldırıldığı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, su birikintisinin bulunduğu alan etrafı İBB zabıta ekiplerince şerit ve demir bariyerlerle kapatıldı. Ancak, çocuğun ölümünün ardından bile parkta normal yaşam devam ederken, bazı vatandaşlar piknik yapmaya devam etti.

Seyyar satıcı Ahmet Selim, olayın dün yaşandığını ve demir bariyerlerin bugün yerleştirildiğini belirtti. Bu acı olay, bölgede derin bir üzüntü ve endişe yarattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.