TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir'de feci kaza: Anne ve oğlu hayatını kaybetti, baba ağır yaralı

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde meydana gelen kazada otomobil ile tır çarpıştı. Feci kazada anne ve oğlu hayatını kaybetti, baba ise ağır yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 19:31
Kaynak: İHA
Balıkesir'de feci kaza: Anne ve oğlu hayatını kaybetti, baba ağır yaralı

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde yaşanan acı bir trafik kazası, aileye büyük bir üzüntü yaşattı. Otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada anne ve oğlu hayatını kaybederken, baba ağır yaralandı.

Kazanın detaylarına göre, Ali Rıza K. idaresindeki 10 FC 597 plakalı otomobil, Hotaşlar Mahallesi mevkisinde M.A. yönetimindeki 63 AFA 466 plakalı tırla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kullanılamaz hale gelen otomobilde bulunan sürücünün eşi Kevser ve oğlu Yiğit Asaf K. olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan baba Ali Rıza K. ise sağlık ekipleri tarafından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ancak, yapılan açıklamalara göre Ali Rıza K.'nin hayati tehlikesi devam ediyor.

Anne ve oğlunun cenazesi ise aynı hastanenin morguna gönderildi. Kazaya karışan tır sürücüsü ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kazanın ardından bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Öte yandan, Jandarma Uzman Çavuş Ali Rıza K.'nin Kepsut'ta bulunan Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda görev yaptığı, ayrıca cenazelerin Kahramanmaraş'ta defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.