TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haluk Levent’ten BM toplantısında İsrail'e tepki: Çocuk katliamını nasıl haklı gösterebilirsiniz?

Sanatçı Haluk Levent, BM toplantısında İsrail yönetimine tepki gösterdi. Haluk Levent, BM Sivil Toplum Örgütleri toplantısında İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz?" sorusunu yöneltti

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 23:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 23:45
Kaynak: AA
Haluk Levent’ten BM toplantısında İsrail'e tepki: Çocuk katliamını nasıl haklı gösterebilirsiniz?

Ahbap Derneği Başkanı ve ünlü sanatçı Haluk Levent, Birleşmiş Milletler Sivil Toplum Örgütleri toplantısında, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sert bir tepki gösterdi. Kenya'nın başkenti Nairobi'de düzenlenen toplantıda konuşan Levent, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya yönelterek, "10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz?" sorusunu sordu.

haluk levent

Gazzeli çocuklara dikkat çeken Levent, Ahbap Derneği olarak Gazze'ye yardım ulaştırmaya çalıştıklarını ancak büyük zorluklarla karşılaştıklarını belirtti. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının sonucunda yüzden fazla Birleşmiş Milletler çalışanının hayatını kaybettiğini vurgulayan Levent, İsrail hükümetini bu zulüm ve insani krizden dolayı kınadığını dile getirdi.

Levent ayrıca, Gazze'deki savaşı protesto eden savaş karşıtı Yahudi toplumu da dahil olmak üzere Amerikalı ve Fransız öğrencilerle dayanışma içerisinde olduğunu belirtti. 

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.