TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ege Denizi sallandı... Son durum ne?

Ege Denizi Girit Adası'nda 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan deprem sonrası son durum ne oldu? İşte haberin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2023 09:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ege Denizi sallandı... Son durum ne?

Ege Denizi Girit Adası'nda 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 10.49'da merkez üssü Ege Denizi Girit Adası olan 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinin yaklaşık 320 kilometre açıklarında meydana gelen depremin 4,9 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Türkiye’de son 3 saatte peş peşe 10 deprem meydana geldi. Son 3 saatte birçok sarsıntının meydana gelmesi vatandaşı tedirgin etti. İzmir deprem konusunda uzmanlar tarafından uyarılırken bugün Ege Denizi Girit Adası'nda 4,8 şiddetinde sallandı. Peki İzmir’le birlikte peş peşe sarsıntı yaşayan diğer 10 il hangisidir ve bu illerde kaç şiddetinde deprem meydana geldi? Gelin birlikte bakalım…

İşte depremin peş peşe meydana geldiği 10 il:

MALATYA

AFAD’tan alınan bilgilere göre, Malatya’nın Pütürge ilçesinde saat 12.14'te yerin 7.0 kilometre derinliğinde 1.7 büyüklüğünde bir deprem oldu.

MALATYA

AFAD’tan alınan bilgilere göre, Malatya’nın Pütürge ilçesinde saat 12.07’de yerin 6.94  kilometre derinliğinde 1.0 büyüklüğünde bir deprem oldu.

KAYSERİ

AFAD’tan alınan bilgilere göre, Kayseri’nin Develi ilçesi açıklarında saat 11.24’te yerin 7.1 kilometre derinliğinde 1.5 büyüklüğünde bir deprem oldu.

KAHRAMANMARAŞ

AFAD’tan alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde saat 11.24’te yerin 7.0 kilometre derinliğinde 1.5 büyüklüğünde bir deprem oldu.

KAHRAMANMARAŞ

AFAD’tan alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi saat 11.21’de yerin 6.9 kilometre derinliğinde 1.2 büyüklüğünde bir deprem oldu.

MUĞLA

AFAD’tan alınan bilgilere göre, Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında saat 11.17'de yerin 6.65 kilometre derinliğinde 1.4 büyüklüğünde bir deprem oldu.

KAHRAMANMARAŞ

AFAD’tan alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 11.15'te yerin 6.03 kilometre derinliğinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem oldu.

ADANA

AFAD’tan alınan bilgilere göre, Adana’nın Feke ilçesinde saat 11.13’te yerin 6.97 kilometre derinliğinde 1.5 büyüklüğünde bir deprem oldu

KAHRAMANMARAŞ

AFAD’tan alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde saat 10.18’de yerin 7.05 kilometre derinliğinde 2.5 büyüklüğünde bir deprem oldu. AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.