TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik Pazaryeri Bağımsız Belediye Başkan adayı Haluk Filizli kimdir?

Türkiye yerel seçimleri için Bilecik Pazaryeri’nde bağımsız aday olduğunu açıklayan Haluk Filizli kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 10:33
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bilecik Pazaryeri Bağımsız Belediye Başkan adayı Haluk Filizli kimdir?

Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler için siyasi partilerin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Siyasi parti çatısı altında aday isimlerinin açıklanmasının yanı sıra, bağımsız adaylar da adaylık süreçlerini kamuoyunun bilgisine sunuyor. Siyasi faaliyetlerini uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında sürdüren Haluk Filizli, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Türkiye yerel seçimleri için bağımsız aday olduğunu açıkladı. Haluk Filizli kimdir? Birlikte inceleyelim.

Haluk Filizli kimdir?

Haluk Filizli, 1963 yılında Bilecik’in Pazaryeri isimli ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Pazaryeri'nde tamamlayan Filizli, genç yaşlardan itibaren esnaflıkla ilgilenmeye başladı. Esnaflık kariyerinin yanı sıra, 10 yıl boyunca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda yöneticilik ve başkanlık görevlerini üstlendi. Ayrıca birçok dernek ve kuruluşta yöneticilik yaptı. 2014 seçimlerinde MHP İl Genel Meclis Üyeliği'ne seçilen Haluk Filizli, şu anda Pazaryeri Spor Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 2014 ve 2019 yılları arasında MHP Pazaryeri il Genel Meclis Üyeliği görevini sürdüren Filizli, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Türkiye yerel seçimlerinde MHP Bilecek Pazaryeri Belediye Başkan adayı olmuştu. Ancak Filizli, yeni yaptığı açıklama ile bağımsız olarak Bilecik Pazaryeri ilçesi Belediye Başkan adayı olduğunu paylaştı.

Haluk Filizli evli mi?

Haluk Filizli, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.