TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Mustafa Görkem'den imar açıklaması

Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, "Uzaya gidilen bu teknolojide biz hala bir avuç toprağı ne yapabiliriz diye tartışıyoruz" dedi

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2023 13:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Başkan Mustafa Görkem'den imar açıklaması

Tokat'ta Ankara Mahallesi olarak adlandırılan bölgenin imara açılmasının ardından çıkan 'afet bölgesi imara açıldı' söylemleri hakkında açıklama bulunan Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, "Suyun, denizin, boğazın altından yol geçirirken, teknolojinin zirve yapıp uzaya gidilen bu teknolojide biz hala bir avuç toprağı ne yapabiliriz diye tartışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Unutmayanız ki biz tartışmalar değil, icraatlar istiyoruz"

Ankara Mahallesi olarak adlandırılan bölgenin imara açılması hakkında öneride bulunduklarını belirten Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem "Belediyemizin büyük bir çalışması ile Ankara Mahallesi denilen bölgeyi biz imara açılmasını istedik. Bu ayın başlarında bu karar meclisten geçti. Karar geçti ama hem sosyal medyada hem de bazı kişiler burayı bir heyelan bölgesi olarak nitelendirdiler. Biz denizin ortasına havaalanı, biz denizin ortasına futbol sahası yapıp, 60-70 bin kişiyi denizin ortasına çıkarıp toplaya bilecek bir konumdayız. Suyun, denizin, boğazın altından yol geçirirken, teknolojinin zirve yapıp uzaya gidilen bu teknolojide biz hala bir avuç toprağı ne yapabiliriz diye tartışıyoruz. Unutmayanız ki biz tartışmalar değil, icraatlar istiyoruz. Biz bu icraatları başlatan kişilere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Tokat'lı kadınların ev salçası mesaisi

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.