TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Jet’ten kaçırılmayacak kampanya! Ramazan ayına özel dev indirim!

Ramazan’da sevdikleriyle olmak isteyen veya tatilini erken planlayalar için, Anadolu Jet’ten Ramazan ayına özel bilet fiyatlarında indirim müjdesi geldi! 599 liradan başlayan yurt içi bilet kampanyası ile ilgili detaylar işte sizlerle...

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 14:56
Kaynak: HABER MERKEZİ
Anadolu Jet’ten kaçırılmayacak kampanya! Ramazan ayına özel dev indirim!

Ramazan nedeniyle yurt içi uçak biletlerinde indirime giden Anadolu Jet, yeni kampanyasını açıklayarak, kamuoyuna duyurdu. Peki indirimli uçak biletleri ile ilgili kampanya koşulları nedir? Kampanyadan nasıl yararlanılabilir? Kampanya katılım için son tarihi ne zaman?

anadolu jet bilet

Anadolu Jet’ten bilet fiyatlarında kampanya başlattı!

Anadolu Jet tarafından yayınlanan kampanya detaylarına göre, indirimli bilet kampanyası 20-21 Şubat tarihlerinde alınan ve 27 Şubat – 27 Mart 2024 arası alınan biletlerde geçerli olacak. 599 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek bilet satışları ile ilgili bilgiler şu şekilde;

Anadolu jet aracılığıyla yayınlanan kampanya dahilinde satın alınacak olan biletlerin, web ve mobil uygulama üzerinden alınması durumunda, biletler tüm vergi ve harçlar dahil tek yön Standart paket ücreti 599 TL, ExtraJet paket 749 TL, KonforJet paket ise 799 TL’den başlayan fiyatlar geçerli olacağı bilgisi verildi.

Ramazan ayına özel kampanya dahilinde satın alınacak olan biletlerin, çağrı merkezleri, satış ofisleri ve acenteler aracılığıyla satın alınması durumunda ise biletler tüm vergi ve harçlar dahilinde tek yön Standart paket 649 TL, ExtraJet paket 799 TL, KonforJet paket 849 TL’den başlayan fiyatlarda olacağı açıklandı.

anadolu jet kampanya

Kampanya şartları neler?

Ramazan nedeniyle yurt içi uçak biletlerinde indirime giden Anadolu Jet’in yeni kampanyası dahilinde yer alan indirimli fiyatlardan yararlanmak isteyen kişiler için Anadolu Jet tarafından yayınlanan kampanya koşulları şu şekilde yer alıyor;

İndirimli bilet kampanyası, Kuzey Kıbrıs hariç tüm yurt içi, tek yön, direkt uçuşları için geçerli olacaktır.

Kampanya tüm satış kanalları aracılığıyla katılım sağlanabilir.

Kampanya sadece 130.000 koltuk sayısı ile sınırlı olup, sadece Anadolu Jet tarifeli seferlerde (Türk Hava Yolları seferleri ve Codeshare seferler hariç) geçerli olacaktır.

Sonradan biletleme yapılmak koşuluyla rezervasyon dahilinde yapılan işlemler, kampanya kapsamına dahil olamayacaktır.

Kampanya dahilinde satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişiklik işlemleri için de mevcut bilet kuralları geçerli olacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.