TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pegasus kabin bagaj kalktı mı? Pegasus kabin ücretli mi? Pegasus’tan açıklama!

Pegasus Hava Yolları, kabin bagajı uygulamasında değişiklik yaparak 'yeni uçuş paketi' adı altında yeni bir karar almasıyla gündeme geldi. Vatandaşlar, merak edip bu konuyu arama motorlarında araştırmaya başladı. Peki, Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Pegasus kabin ücretli mi? İşte Pegasus’tan gelen açıklama…

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 12:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
Pegasus kabin bagaj kalktı mı? Pegasus kabin ücretli mi? Pegasus’tan açıklama!

Pegasus Hava Yolları'nda Pegasus kabin bagaj kalktı mı, Pegasus kabin ücretli mi soruları, seyahat planları yapan yolcular tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. İşte Pegasus’tan yapılan açıklama ve daha fazlası haberimizde…

PEGASUS KABİN BAGAJI KALKTI MI?

Pegasus Hava Yolları, 'light' adını verdiği yeni uçuş paketiyle kabin bagajını doğrudan ücretli hale getirmeden önce bir değişiklik yaptı. 'Light' uçuş paketini seçen Pegasus Hava Yolları yolcularının, 1 adet koltuk altına sığacak 40*30*15 boyutunda çanta getirilebilir. Light uçuş paketinde uçak altı ve kabin bagaj hakkı bulunmamaktadır. Bu yolcular, kabinde veya uçak altında taşıyacakları bagajlar için ek bir ücret ödemek zorunda kalacak.

pegasus kabin bagaj kalktı mı

PEGASUS KABİN ÜCRETLİ Mİ?

Vatandaşlar arama motorlarında Pegasus kabin ücretli mi sorusunu araştırmaya başladı. İşte konuyla ilgili Pegasus’tan açıklama geldi.

Pegasus’tan gelen açıklama şu şekilde:

“Yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarında uçak içine getirebileceğiniz bagaj hakları güncellenmiştir.

Bu yeni düzenlemeler 14 Şubat 2024 itibari ile alınan biletlerde geçerlidir.

pegasus kabin bagaj kalktı mı

Uçak içine ölçü sınırının üzerinde veya ek parça getirmeniz durumunda, her ek parça için uçağa biniş esnasında ekstra ücret tahsil edilecektir.

Yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarında kabin bagaj hakkı içeren bir uçuş paketi seçmeyen veya kabin bagaj hakkı satın almayan misafirlerimiz; uçak içerisine yalnızca 1 adet koltuk altına sığacak çanta getirebilir.

pegasus kabin bagaj kalktı mı

Yurt içi uçuşlarında kabin bagajı ve uçak altı bagaj haklarında bir değişiklik yoktur. Mevcut kurallarımız uygulanmaya devam edecektir. Uçak içine yalnızca 1 adet en fazla 55*40*20 cm boyutlarında ve 8 kg ağırlığında kabin bagajı getirebilirsiniz.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.