TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amasya Belediyesi’nden şebeke suyu açıklaması

Amasya Belediyesi, Amasya’nın Taşova ilçesinde şebeke suyu içen 150’den fazla kişinin bulantı, kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurarak tedavi edilmeleri üzerine açıklama yaptı

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 09:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Amasya Belediyesi’nden şebeke suyu açıklaması

Taşova’da dün Taşova Belediyesi ekipleri tarafından ana boru su hattında yapılan çalışma sonrası şebekeye yeniden su verildi. Geç saatlerden itibaren çok sayıda vatandaş bulantı, kusma ve ishal şikayetiyle Taşova Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Vatandaşların bazıları ilçedeki Aile Sağlığı Merkezi’ne yönlendirildi. 150’den fazla kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kesinti yapılan içme suyundan analiz yapılması için örnekler alındı.

Konuyla ilgili yapılan ‘Amasya’da şebeke suyu sebebiyle 150 kişi hastaneye başvurdu’ başlıklı haber üzerine Amasya Belediyesi de açılama yayınladı. Açıklamada, “Medya ve internet sitelerinde yer alan ‘Amasya’da şebeke suyu sebebiyle 150 kişi hastaneye başvurdu’ başlıklı haberin kaynağı Taşova ilçemizindir. Amasya merkez şebeke suyu ile ilgili herhangi bir sıkıntı söz konusu değildir. Şebeke suyumuzu güvenle kullanabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Amasya’da şebeke suyu alarmı: 150’den fazla kişi hastanelik oldu

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.