TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben’den ilk açıklama: İyiyim ve daha iyi olacağım

İstanbul'un Cihangir semtinde düzenlenen yasaklı operasyonunda evinde bulundurduğu iddiasıyla gözaltına alınan ünlü şarkıcı Kalben'den beklenen açıklama geldi. Operasyon sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben, yaşananlara ilişkin ilk kez konuştu

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 21:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben’den ilk açıklama: İyiyim ve daha iyi olacağım

Sabah saatlerinde gerçekleşen operasyonda yasaklı madde bulundurduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Kalben Sağdıç, emniyetteki ifadesinde ele geçirilen maddeleri satmadığını, sadece kullandığını iddia etti. Ardından savcılık işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kalben, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KALBEN, SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN SEVENLERİNE SESLENDİ

Ünlü şarkıcı Kalben, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesabından sevenlerine açıklama yaptı.

Kalben, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Canlarım, müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım.. Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım.. Kah güzel kah acı günlerimizi paylaştıklarım.. Umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım.. Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha da iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum."

KALBEN KİMDİR?

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 17 Ocak 1986'da doğan Kalben Sağdıç, Türk müzisyen, kadın hakları savunucusu ve söz yazarı olarak tanınır.

Müzikle ilgilenmeye küçük yaşlarda annesinin aldığı bir klavye ile başlayan Kalben, ilk gitarını ise 14 yaşında satın aldı. Bu gitar, ikinci el bir Santana marka gitarıydı.

Burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2007 yılında mezun olan Kalben, daha sonra aynı üniversitenin Grafik Tasarım Bölümünde Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yaptı ve 2011 yılında mezun oldu.

İstanbul'a taşındıktan sonra çeşitli işlerde çalışan Kalben, Universal Pictures bünyesinde marka müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi farklı alanlarda çalıştı.

Müzik kariyerini sürdüren Kalben, Ankara ve İstanbul'da nadiren konserler verdi. 18 Ekim 2014'te Galata'da bir evde sadece gitarıyla verdiği Sofar Sounds konseri, 'Sadece' videosuyla büyük ilgi gördü.

Çocuk romanı serisi "Lulu"nun ardından müzik hayatına başlayan Kalben, "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinde temizlikçi rolüyle tanındı.

Sahne adını taşıyan ilk albümü "Kalben", Şubat 2016'da Doğan Music Company etiketiyle yayımlandı.

Üçüncü stüdyo albümü "Kalp Hanım"ı Garaj Müzik etiketiyle 20 Mart'ta tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerle buluşturan Kalben, müzik kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.