TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kadro dağılımı belli oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru süreçlerinin tarihleri belli oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 10:33
Kaynak: HABER MERKEZİ
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kadro dağılımı belli oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi çerçevesinde istihdam edilecek Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için ÖSYM tarafından yerleştirme yapacak. KPSS-2024/4: Tarım ve Orman Bakanlığının sözleşmeli personel alımları için adaylar, belirlenen tarih aralığında tercih işlemlerini gerçekleştirecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSEONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı için adaylar tercihlerini, 31 Ocak-7 Şubat 2024 tarihleri arasında yapabilecek.

ÖSYM TERCİH DUYURUSU

ÖSYM'den yapılan açıklamada; "KPSS-2024/4: Tarım ve Orman Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Tarım ve Orman Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2024/4 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir.

Adaylar tercihlerini, 31 Ocak-7 Şubat 2024 tarihleri arasında yapabilecektir. Tercih işlemleri, 31 Ocak 2024 tarihinde saat 10.30’da başlayacak ve 7 Şubat 2024 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2024/4 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir." denildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.