TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzhan Uğur'dan Filenin Sultanları çıkışı

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun A Milli kadın voleybol takımı için yaptığı paylaşıma Oğuzhan Uğur’dan yanıt geldi

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 06:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Oğuzhan Uğur'dan Filenin Sultanları çıkışı

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, kadın ve erkek voleybol takımlarının fotoğraflarını paylaşarak, "Kadın-Erkek eşitse, bunların kıyafetleri neden eşit değil" dedi.

Üniversiteler için "fuhuş yuvası" diyen Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, millilerin şampiyonluğu için de, "Yavrularımızı tehdit eden lezbiyenliğe bulaşmış bu kupayı reddediyorum" demişti.

Sofuoğlu son paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İkisi de voleybolcu; biri erkek biri kadın. Kadın-Erkek eşitse, bunların kıyafetleri neden eşit değil. Kadın hakları adı altında kadını alenen istismar ediyorsunuz. Bunu anlamıyor muyuz? Siz, bu milletle dalga mı geçiyorsunuz?"

OĞUZHAN UĞUR’DAN TAYT CEVABI

Babala TV'nin sahibi program yapımcısı Oğuzhan Uğur, Sofuoğlu'nu bu tweetine şu cevabı verdi:

"Tabii millet taytlarıyla değil, nasıl oynadıklarıyla ilgilendiği için hocam, sizlerin bu çıkışları pek garip geliyor bize. Sövemediğimiz için şaka yapasımız falan geliyor. Elimizde kalan tek tepki mizah maalesef, idare ediniz. Ayrıca… Belki birçok insan siz sayesinde dikkat etti ne giydiklerine. Gözü hep orada olanlar da var söylediklerinizden anladığım kadarıyla… Yani bu ahlaksızlar, bir oyunun heyecanını ve aynı laf ettiğiniz forma üzerinde duran ay yıldızın gururunu bir kenara bırakıp, kadınların vücutlarını izleyebiliyorsa… Sporcuların alayına boğazlı kazak da giydirseniz halleneceklerdir. Hocam, tedaviyi hastaya uygulamaya çalışınız, baktığı yerlere değil. Hadi kesmedi, devam ettiniz bu çıkışlara diyelim. Aman hocam… Doğru kıyaslarla geliniz. Çıkışınız ters teper de erkeklere giydirirlerse taytı… Canınız sıkılır. Aslan gibi çocuklar."

PROF. DR. EBUBEKİR SOFUOĞLU KİMDİR?

1968 yılında Adapazarı'nda doğan Sofuoğlu, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Tarih bölümünde bitirdi.

Yüksek Lisansını 'Genel Olarak ve Nizâm-ı Cedit Dönemi İtibariyle Osmanlı Sosyal Düzeni' (Sosyal Siyaset Anabilim Dalı) tezi ile İstanbul Üniversitesi'nde yapıp, 1998 yılında 'Yeniden Yapılanma Sürecinde Islahatların Yeri ve I.Meşrutiyet' (Sosyoloji) tezi ile doktorasını Sakarya Üniversitesi'nde tamamladı.

Hendek Meslek Yüksek Okulunda 2004 yılında yardımcı doçentliğe, 2008 yılında doçentliğe yükseldi.

2009 yılında Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne geçiş yaptı ve 2013 yılında profesör oldu. İngilizce, Rusça, Arapça, Boşnakça, Hırvatça ve Sırpça bilmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.