TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KYK’da yaşamını kaybeden öğrenci için adalet!

“Kaza değil cinayet! KYK yurdunda bozuk asansör yüzünden ölen öğrenci için adalet!” başlıklı bir imza kampanyası oluşturan vatandaşlar, destek bekliyor

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 12:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
KYK’da yaşamını kaybeden öğrenci için adalet!

Aydın’daki Güzelhisar Kredi Yurtlar Kurumu’nda yaşanan asansör kazasında bir kız öğrenci yaşamını yitirirken, 15 öğrenci ise yaralandı. Toplumun birçok kesimi tarafından tepki yükselirken, sosyal platformlardan da ses yükseldi.  

“Kaza değil cinayet! KYK yurdunda bozuk asansör yüzünden ölen öğrenci için adalet!” başlıklı bir imza kampanyası oluşturan vatandaşlar, destek bekliyor.

kykda-yasamini-kaybeden-ogrenci-icin-adalet

BU BİR KAZA DEĞİL!

Kampanya metninde şu ifadeler yer alıyor: “Atatürk'ün gençlere emanet ettiği Cumhuriyet'in 100. yılında gençler tamir edilmeyen asansör nedeniyle ölüyor bu ülkede! Aydın Işıklı KYK yurdunda içinde öğrencilerin olduğu asansör 7. kattan düştü. Ölü ve yaralılar var. Resmi açıklamaya göre 1 öğrenci hayatını kaybetti. Oysa gençler günlerce sürekli bozulan asansörün tamir ettirilmesi için yönetimden talepte bulunmuş ama yurt yönetimi bu talepleri yerine getirmemiş. Bu bir kaza değil! Bu bir cinayet. İhmali olan, gençleri ölüme terk eden tüm yöneticiler yargılansın ve gerektiği şekilde cezalandırılsın. Lütfen bu kampanyayı imzalayın, paylaşın. Paylaşın ki bozuk asansörü tamir etmeyen bu bozuk KYK düzeni teşhir olsun.”

Şimdiden 13 bin 442 imzacıya ulaşan kampanyaya buradan destek verebilirsiniz:

https://www.change.org/p/kaza-de%C4%9Fil-cinayet-kyk-yurdunda-bozuk-asans%C3%B6r-y%C3%BCz%C3%BCnden-%C3%B6len-%C3%B6%C4%9Frenci-i%C3%A7in-adalet-asans%C3%B6r-katilkyk-kykyurdu?utm_source=grow&utm_medium=tr_instagram&utm_campaign=com

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Aydın’da asansör dehşeti: 1 öğrenci öldü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.