TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul'da doğalgaz patlaması

İstanbul Şirinevler'de bir apartmanda patlama meydana geldi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2023 12:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
İstanbul'da doğalgaz patlaması

Bahçelievler'de bir apartman dairesinde patlama yaşandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yaralılar olduğu öğrenildi.

DOGALGAZ SIRINEVLER

1 ÖLÜ 4 YARALI

İstanbul Valiliği tarafından Şirinevler'de meydana gelen patlamaya ilişkin yapılan açıklamada, 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2’si ağır 4 kişinin yaralandığı belirtildi.

ŞİRİNEVLER VLERLELWEGFIASEGV

Bahçelievler Şirinevler'de 6 katlı bir binada patlama meydana geldi. Doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı. Patlamaya ilişkin İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi’nde bir binada meydana gelen ve doğalgaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır toplam 4 kişi de yaralanmıştır" denildi.

1WERSXSC XDD

SOKAKTA PANİK

Şirinevler'de patlama sırasında yaşanan panik güvenlik kamerasına yansıdı.

Bahçelievler Şirinevler 7'inci sokakta yaşanan doğalgaz patlaması sırasında büyük panik yaşandı. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı patlama sırasında yaşanan koşuşturmaca güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde patlama ile birlikte caddede yürüyen vatandaşlar kaçışıyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Doğalgaz patlaması sonrası çevrede oluşan tahribat ise dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde binanın dış cephesinin düştüğü ve kopan beton parçalarının park halindeki araçların üzerine ve sokağa düştüğü görülüyor.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise "Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi’nde bir binada meydana gelen ve doğalgaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır toplam 4 kişi de yaralanmıştır" denildi.

Bahçelievler’de bir binada meydana gelen, 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin ise yaralandığı doğal gaz patlamasına ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.