TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dikili Emek ve Demokrasi Platformu: İsrail’in işgali son bulmalıdır

Dikili Emek ve Demokrasi Platformu, İsrail’in Gazze’ye saldırılarına karşı yaptığı açıklamada İsrail’le ikili anlaşmaların iptal edilmesini ve emperyalist ülke üslerinin kapatılmasını istedi

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 10:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Dikili Emek ve Demokrasi Platformu: İsrail’in işgali son bulmalıdır

Dikili Emek ve Demokrasi Platformu, İsrail’in Filistin halkına yönelik devam ettirdiği saldırılara karşı “Filistin halkının yanındayız” diyerek basın açıklaması düzenledi. Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen açıklamada, “Saraylar savaş, halklar barış istiyor” ve “Emperyalizm ve Siyonizm yenilecek Filistin halkı kazanacak” yazılı pankartlar açıldı. Platform adına basın açıklaması okuyan Ayfer Budak, Filistin’in yıllardır işgale karşı direndiğini hatırlayarak, İsrail yönetimlerinin ırkçı ve şoven politikasının ABD yönetimleri tarafından desteklendiğini söyledi.

BÜTÜN ANLAŞMALAR İPTAL EDİLSİN

Orta-Doğu’da; Filistin, Suriye, Irak, Ürdün, Lübnan, Katar, BAE, Suudi Arabistan, Sudan, Libya ve Ukrayna başta olmak üzere emperyalist ülkelerin ve onların işbirlikçilerinin askerlerini bulundukları ülkelerden çekmesi çağrısında bulunan Budak, “Halklar kendi geleceklerine kendileri karar vermelidir. Savaşlara karşı barışı, ölümlere karşı yaşamı savunuyoruz. Siyonist İsrail yönetiminin ve tüm gericilerin uluslararası hukuku tanımazlığını, katliamlarını, işgallerini, hastane, okul, cami, kilise, sivil yerleşim yerlerini bombalamalarını kabul etmiyoruz, lanetliyoruz. Timsah gözyaşlarına son verilerek, İsrail'le olan bütün ikili anlaşmaların derhal iptal edilmesini, ülkemizde bulunan emperyalistlere ait bütün askeri üslerin kapatılmasını, savaş örgütü olan NATO'dan çıkılmasını istiyoruz” diye konuştu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Yargıya taşınmıştı: ‘Dikili’ planlarında belediyeden bakanlığa talep

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.