TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVA Partisi Rize Belediye Başkan adayı Pınar Kuk kimdir?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Rize Belediye Başkan adayının ismini açıkladı. Bu isim Pınar Kuk oldu. Pınar Kuk kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 09:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
DEVA Partisi Rize Belediye Başkan adayı Pınar Kuk kimdir?

Türkiye yerel seçimleri için geri sayım devam ediyor. 2 ay sonra, 31 Mart 2024 tarihinde, gerçekleşmesi planlanan Türkiye seçimleri, aday isimlerinin açıklanması ile son günlerin en fazla konuşulan konuları arasında yer alıyor. Bu kapsamda 31 Ocak 2024 tarihinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Baban tarafından, Rize Belediye Başkan adayının ismi kamuoyuna duyuruldu. Rize için bir kadın adayla yola çıkan DEVA Partisi, bu pozisyon için Pınar Kuk’un ismini açıkladı. Mühendis olarak uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi Rize Belediye Başkan adayı Pınar Kuk kimdir? Birlikte inceleyelim.

Pınar Kuk kimdir?

Rize’de dünyaya gelen Pınar Kuk, hayatını burada geçirmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Rize'de tamamladıktan sonra lisans eğitimi için Gümüşhane’ye giden Pınar Kuk, Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden mezun oldu. İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü bitirmesinin ardından iş hayatına atıldı. Yaklaşık 10 yıldır kendi şirketinde yapı statik mühendisi olarak görev yapan Pınar Kuk, orta düzeyde İngilizce ve iyi derecede Almanca dil bilgisine sahiptir.

Pınar Kuk siyasi kariyerine hangi parti ile başladı?

Pınar Kuk, siyasi kariyerine DEVA Partisi'nde başladı. DEVA Partisi Rize il yönetiminde kurucu üye olarak yer alan Pınar Kuk, ayrıca il Başkan yardımcısı ve il sekreterliği gibi görevlerde de bulundu.

Pınar Kuk’un kaç çocuğu var?

Pınar Kuk, 2 çocuk annesi bir bireydir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.