TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuğuma dokunma!

Son dönemde çocuklara karşı artan şiddet olaylarına dur demek için dün Bucakoop Mahallesi’nde  iş insanı Kemal Acar önderliğinde bir yürüyüş düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı organizasyonda ‘çocuğuma dokunma’ sloganları atıldı

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çocuğuma dokunma!
YUSUF ÇAĞIRTEKİN
Eylül ve Leyla’nın acı ölümlerine Türkiye’nin dört bir yanından tepkiler gelmeye devam ediyor. Tüm Türkiye’yi yasa boğan acı gelişmelerin ardından önceki gün Buca’nın Bucakoop Mahallesi sakinleri de iş insanı Kemal Acar önderliğinde bir araya gelerek bir tepki yürüyüşü düzenledi. ‘Çocuğuma Dokunma!’ sloganlarının atıldığı yürüyüşe katılanlar, çocuklara karşı cinsel istismar suçu işleyenlerin ve şiddet gösterenlerin idam edilmesi gerektiğini söyledi. Yürüyüşün sonunda topluluk adına bir basın açıklaması yapan Kemal Acar, “Çocuklarımıza karşı şiddet uygulayanlara en ağır cezaların verilmesini talep ediyoruz. Bu konun her zaman takipçisiyiz. Ayrıca bu konuda bir imza kampanyası düzenledik. Çocuklarımıza karşı şiddet uygulayanların daha ağır ceza alması için isteyen herkes Bucakoop-Gıda Çarşısı Dolmuşları son durağına gelip imzalarını atabilirler” dedi.
“EYLÜLLERİMİZ, LEYLALARIMIZ…”
Açıklamasının devamında çocuklarımızın en kıymetli varlıklarımız olduğuna vurgu yapan Kemal Acar, “Eylül ve Leyla sadece bizi değil tüm ülkemizi yasa boğmuştur. Onların acısını yüreğimizde hissediyoruz. Çocuklarımız en kıymetli varlıklarımızdır. Bin bir zorlukla büyütüp vatanımıza ve milletimize yararlı bir birey olarak yetiştirmeye çalışırken, cani ruhlu, pis , sapkın insanlar yüzünden kaybetmek istemiyoruz. Bu konuda kanun koyucuların hareket geçmesini, bu adi heriflere en ağır cezanın verilmesini talep ediyoruz. Biz bu cani heriflerin idamla yargılanması gerektiğine inanıyoruz. Bu konun her daim takipçisi olacağız. Bu olayı hiçbir zaman unutturmayacağız. Bir daha Eylüllerimizi, Leylalarımızı yitirmek istemiyoruz. Bu iki meleğimizin ailelerine de Allahtan sabırlar diliyoruz. Bu konuda bir de imza kampanyası düzenledik. İsteyen herkes Bucakoop-Gıda Çarşısı dolmuşları son durağına gelerek imzalarını atıp, bizlere destek olabilirler” ifadelerini kullandı.
Yürüyüşe katılan vatandaşların da oldukça tepkili olduğu gözlendi. Çocukları ile birlikte organizasyona katılım gösteren aileler, çocuk istismarcılarının idamla yargılanması gerektiğine inandıklarını ifade etti. Birçok vatandaş ise bu konuda tek yürek olunması gerektiğini, eylemlerin devam edip, kanun koyucuların hareket geçmesini sağlamak gerektiğine inanıldığı belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.