TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çıray’dan yeni çıkış: “İYİ Parti tasfiye edilmek mi isteniyor?”

Hafta sonu yaşanan krizin ardından İYİ Partili Çıray’dan yeni mesajlar geldi. Çıray, Eski İçişleri Eski Bakanı Şahin’in Ordu’da birinci sıradan aday gösterilmesini eleştirirken, Gaziantep birinci sıra adayı Sönmez için de FETÖ çıkışı yaptı ve “İYİ Parti tasfiye edilmek mi isteniyor? diye sordu

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 12:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çıray’dan yeni çıkış: “İYİ Parti tasfiye edilmek mi isteniyor?”

NUR ENGİN
İYİ Parti’de Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın adaylıktan çekilmesine neden olan sıralama krizinin yankıları sürüyor. Çıray, Genel Başkan Meral Akşener’in temayül yoklaması sonucunu uygulama kararı alması sonrası partinin oylarının baraj altında olduğu çıkışının gölgesinde adaylıktan feragat ettiğini açıklamıştı. Hafta sonu yaşanan krizin ardından Çıray’dan yeni mesajlar geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çıray, “Yaşasın Atatürk” ifadesiyle başladığı mesajlarında, Eski AK Partili İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin’in Ordu’da birinci sıradan aday gösterilmesini ‘FETÖ Araştırma Komisyonu’ süreci üzerinden eleştirirken, Gaziantep birinci sıra adayı İrfan Sönmez için de ‘FETÖ’ çıkışı yaptı ve “Bu atamaları yapanların partinin zarar göreceğini bilmemeleri mümkün mü? İYİ Parti zayıflatılmak veya tasfiye edilmek mi isteniyor? İYİ Parti zarar gördüğünde kim kar kim zarar eder?” sorularını sordu.

ASLA ADAY DEĞİLİM

Çıray ayrıca paylaşımının ardından bir açıklama daha yaparak şu ifadelere yer verdi: “Bana ‘Sus, zamanı mı?’ diyenlere sesleniyorum. Evet tam zamanı. Milletvekili aday listeleri kesinleşmedi. Düzeltme yapılırsa bir şans ortaya çıkabilir. Bunu söylerken yanlış yorumları önlemek için yazayım. Ben asla aday değilim.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.