TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li vekil polis memuruna destek çıktı: “Bu kardeşimize yapılan zulümdür”

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, tayin sorunu yaşayan bir polis memurunun sitemine kayıtsız kalamadı: “Bu kardeşimize yapılan zulümdür. Konunun takipçisiyim böyle biline…”

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2023 12:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP’li vekil polis memuruna destek çıktı: “Bu kardeşimize yapılan zulümdür”

Tayin sorunu yaşayan bir polis memurunun İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendiği paylaşımını alıntılayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Bu kardeşimize yapılan zulümdür. Konunun takipçisiyim böyle biline…” dedi. 

Milletvekili Murat Bakan’ın o açıklaması şöyle: “Biz polisin derdi ile dertleniriz, dedik bunu yaparken de oy beklentisi ile yapmayız, her meslek grubunun olduğu gibi polisin de insanca çalışmaya ve yaşamaya hakkı olduğu için yaparız. Sayın Ali Yerlikaya, bu kardeşimize yapılan zulümdür. Konunun takipçisiyim böyle biline…”


ÇADIRDA YATIP KALKACAĞIM!

Polis memurunun sosyal medya platformlarından yaptığı paylaşım ise şu şekilde: “Sayın bakanım Ali Yerlikaya, son 5 yıl içerisinde 3. defa 34. maddeden tayinimi başka bir ile çıkardılar. Yaklaşık 5 gün sonra okullar açılıyor ve okula giden 2 çocuğum var. Bu haksız ve hukuksuz tayinler sebebiyle çocukların psikolojileri allak bullak oldu. Tam alıştılar derken yine 34. maddeden tayinimi çıkardılar. Bu defa evimi taşımayacağım. Atandığım yerde hangi karakol veya hangi noktaya verirlerse o yerin tam karşısında müsait bir yere çadır kurup, yaz kış demeden çadırda yatıp kalkacağım. Bu yapacağım şey bir tehdit, bir isyan falan değil kesinlikle. Artık evi taşıyacak ne gücüm kaldı ne de çocuklarımın bir kez daha mağdur olmalarına dayanacak yüreğim kalmadı. İntihar etmekten daha iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum... Bakalım, sokak köpeği kadar değerimiz var mı görmüş olacağız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.