TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Onur Soytürk kimdir?

Türkiye yerel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu Belediye Başkan adayını Onur Soytürk olarak belirledi. Onur Soytürk kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 10:46
Kaynak: HABER MERKEZİ
CHP İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Onur Soytürk kimdir?

Türkiye yerel seçimlerine 2 aydan az bir süre kaldı. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi planlanan yerel seçimler için diğer siyasi partilerin olduğu gibi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) de çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Aday isimlerinin kamuoyu ile paylaşıldığı bugünlerde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkan adayını belirledi. Bu kapsamda vatandaşlara duyurulan isim Onur Soytürk oldu. Onur Soytürk kimdir? Birlikte inceleyelim.

Onur Soytürk kimdir?

Onur Soytürk, 1980 yılında Samsun'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 2004 yılında mezun oldu. Kariyerine 2005 yılında İstanbul Metropoliten Planlama Merkezi (İMP) bünyesinde başladı ve İstanbul'un Çevre Düzeni Planlarının hazırlanması sürecinde yer aldı. 2006-2009 yılları arasında Netcad firmasında GIS uzmanı olarak çalıştıktan sonra, 2009-2011 yılları arasında Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde Şehir Plancısı ve Kentsel Dönüşüm Şefi olarak görev yaptı. Ardından 2011-2012 yıllarında Amplio şirketinde Gayrimenkul Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. 2012 yılından itibaren KEYM Kentsel Yenileme Merkezi şirketinin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlük görevlerini üstlenen Onur Soytürk, bu dönemde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve pek çok il ve ilçenin kentsel dönüşüm projelerini yönetti. Onur Soytürk, 26 Kasım 2019 tarihinde İstanbul İmar İnşaat A.Ş Genel Müdürlüğü'ne atandı.

Onur Soytürk evli mi?

Onur Soytürk, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Onur Soytürk Twitter (X) hesabının adı nedir?

Onur Soytürk, “OnurSoyturk52” kullanıcı adı ile Twitter (X) hesabını kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.