TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir kimdir? Şadi Özdemir kaç yaşında?

2024 yerel seçimlere az bir süre kala CHP’de adaylar netleşiyor. CHP Bursa Nilüfer Belediye başkan adayı belli oldu. Peki, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir kimdir? Şadi Özdemir kaç yaşında?

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 16:14
Kaynak: HABER MERKEZİ
CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir kimdir? Şadi Özdemir kaç yaşında?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Nilüfer Belediye Başkanlığı için aday gösterilen isim Şadi Özdemir oldu. Nilüfer Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Şadi Özdemir'in kimliği, mesleği ve yaşına dair detaylar merak konusu oldu.  Peki, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir kimdir? Şadi Özdemir kaç yaşında? İşte Şadi Özdemir hakkında tüm bilgiler...

ŞADİ ÖZDEMİR KİMDİR?

1961 yılında Ardanuç ilçesinde dünyaya gelen Şadi Özdemir, 1969 yılında Bursa'ya yerleşti. İlk ve orta öğrenimini Bursa Elmasbahçeler İlkokulu ve Yıldırım Beyazıd Lisesi'nde tamamlayan Özdemir, 1982 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Evli ve bir çocuk babası olan Şadi Özdemir, iş hayatına Bursa'da adım attı ve Bilişim sektöründe faaliyet gösteren ilk şirketini 1986 yılında kurdu. ARGE çalışmalarıyla öne çıkan Özdemir, ulusal ve uluslararası alanda birçok ödüle layık görülen LİTERA GRUP Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Şadi Özdemir'in liderliğindeki şirket, "Akıllı Kentler" konseptinde belediyelere bilişim teknolojileri ve yazılım alanında hizmet sunmaktadır.

ŞADİ ÖZDEMİR KAÇ YAŞINDA?

1961 doğumlu olan Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, 2024 yılında 63 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.