TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargı 68. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Yargı’nın 67.bölümün ardından izleyicileri tarafından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak merak ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 08:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yargı 68. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Yapımcı Kerem Çatay'ın imzasını taşıyan ve Ali Bilgin'in yönettiği "Yargı" dizisi, yeni sezonuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Başarılı kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, her pazar ekranlarda izleyicilerle buluşuyor. Yargı dizisinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimler paylaşıyor.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

YARGI 67. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ceylin ve Ilgaz, kızları Mercan ile ilgili önemli bir olayla karşılaşıyorlar!

Kapıya bırakılan paket Ceylin’in, Mercan’ın yaşadığına dair yıllardır süren inancını perçinlemeye yeter de artar. Ancak, bu çocuk tişörtü beraberinde pek çok soru taşımaktadır. Ilgaz ve Ceylin bu soruların peşinden giderken çözüme ulaşmak yerine önce yeni fark ettikleri şüphelilerle karşı karşıya kalırlar.

Herkes her şeyin üzerinden bir kez daha geçmek, ucunu yakaladıkları ipin sonuna kadar gelip Mercan’ı bulmak için çabalar. Merdan, Macit’le olan dostluğunda yeni bir aşama kaydederken, Yekta ise hiç bulaşmak istemeyeceği bir karanlığa sırf Ceylin’e yardım etmek için gözünü karartıp dalmaya hazırdır.

Ilgaz ve Ceylin fikir ayrılıklarını bir kenara bırakıp tekrardan bir aileymişçesine, her bir bilgi kırıntısının peşine düşmek zorundadır. Başta onlar olmak üzere herkesin çabası karşılık bulur; günün sonunda bunca zamandır aslında diplerinde olan ama görmedikleri gerçeğin arkasından gidecek ve ikisi de dumura uğrayacaktır.

YARGI 68.BÖLÜMDE NE OLACAK?

Mercan'ı kaçıran kişinin etrafındaki çember giderek daralıyor!

Ceylin ve Ilgaz, sevgi evine kadar buldukları izi takip eder. Ilgaz, okulun içinde Efe Savcıyı bulunca yakasına yapışır. Mercan ile ilgili bilgi almaya çalışır; fakat, nafiledir. Bu durum başsavcı tarafından engellenir. Bu sırada Macit, olayı yavaş yavaş hatırlamaya başlar. Ceylin'e, o gün neler olduğunu ve kaçıran kadının eşkaline yakın bilgiler paylaşmaya başlar. Yekta da kendi izini takip eder. Eren ise, Ceylin ve Ilgaz'ı mutlu edecek bilgiyi verir.

YARGI 68. BÖLÜM FRAGMANI

Yargı, yeni bölüm fragmanını haberimizde yer alan linkten izleyebilirsiniz.

YARGI 68.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman yayınlanacak?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.