TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, İstanbul İçin Son Çağrı filminin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen film, ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 08:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman yayınlanacak?

Yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık'ın oturduğu, Aşk-ı Memnu dizisinin başrollerinde birlikte yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yeniden bir araya geldiği İstanbul İçin Son Çağrı filminin yayın tarihi belli oldu. Senaristliğini Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı filmi, ne zaman yayınlanacağı izleyeciler tarafından merak konusu oldu. İzleyiciler filmin ne zaman yayınlanacağına dair, “İstanbul İçin Son Çağrı yayınladı mı”, “İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak” “İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu ne” gibi sordukları soruların cevaplarını arama motorlarında aramaya hızla aramaya başladı. İşte, İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman yayınlanacak? Netflix duyurdu…

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in yer aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin 24 Kasım’da yayınlanacağını duyurdu.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FİLMİNİN KONUSU

Yayın tarihi bir videoyla duyurulan filmin konusu ise şöyle:

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden bir araya getiren İstanbul İçin Son Çağrı, New York havalimanında bavulu bir başkası ile karışan Serin’in yolunun Mehmet'le kesişmesi sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet, New York'ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı unutulmaz bir geceye sürüklenir. Serin ve Mehmet hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır, ikisinin de evli olmaları.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FRAGMAN

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI filminin tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz

"İstanbul İçin Son Çağrı" 24 Kasım'da Netflix'te!

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Netflix en iyi komedi dizileri

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.