TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umut cinayete dair bir detay hatırlıyor! Taş Kağıt Makas 8. bölümde neler olacak?

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Taş Kağıt Makas'ın 8. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Merakla beklenen yeni bölümde izleyicileri nelerin beklediğini keşfetmeye hazır mısınız? Peki, Taş Kağıt Makas 8. Bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 14:39
Kaynak: HABER MERKEZİ
Umut cinayete dair bir detay hatırlıyor! Taş Kağıt Makas 8. bölümde neler olacak?

Kanal D’nin sevilen Taş Kağıt Makas’ın son bölümünde Umut cinayetle suçlanıyor! Rıza için önemli bir tanık bulduğunu düşünen Umut, kendini hiç beklemediği bir kumpasın içinde bulur. Yeniden yargılamayı başlatabilecek güçteki tanık Makbule Coşkun, öldürülmüştür. Üstelik birileri, cinayeti Umut’un üzerine kalacak şekilde dizayn etmiştir. Umut’un artık kaçmaktan başka şansı yoktur.  Emirkıran ailesi Umut’un peşine Süreyya Savcı ve Cevher Komiser’i takarken, diğer yandan Harun Yakar başka hesaplar içindedir. Kendi özgürlüğü için büyük bir meydan okumaya kalkışan Umut, sonunda istediğini alabilecek midir? Peki, Taş Kağıt Makas 8. Bölümde neler olacak? İşte detaylar…

dizi

TAŞ KAĞIT MAKAS 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Taş Kağıt Makas, 8. Bölüm Fragmanı ile izleyicileri kendine çekiyor! Umut, Fecir'in öfkesine karşı cesur bir mücadele verir ve ondan kurtulmayı başarır. Ancak kaçarken, cinayetle ilgili kritik bir detayı hatırlar ve evden çıkarken görülen gizemli adamın yüzünü aklına kazır. Bu arada, Kadri'nin tutuklanması herkesi şaşkına çevirir. Harun, Fecir'in tehditleriyle boğuşurken, Umut hala polisten kaçmayı başarmıştır. Peki, Umut'un sırrı gün yüzüne çıkacak mı? Taş Kağıt Makas'ın yeni heyecan dolu bölümü, herkesi ekrana kilitleyecek! Bu muhteşem serüvene tanıklık etmek için Kanal D'nin her çarşamba akşamı saat 20.00'de yayımladığı yeni bölümü kaçırmayın!

TAŞ KAĞIT MAKAS KONUSU

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikayede; gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı anlatılır. Sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar. Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta yine bu süper hafızasını kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev de Umut’un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur. Parlak zekası ve biat ettiği derin yapıyla Harun ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir ise bu savaşın diğer tarafında yer alır. Bu güçler arasında değişen dengede, alzheimer hastası babası için hayatını ortaya koyan Umut’un verdiği adalet savaşını izleyeceğiz.

TAŞ KAĞIT MAKAS OYUNCU KADROSU

Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.