TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesut ve Şebnem evlilik hazırlıkları yapıyor! Melisa, Onur’u terk ediyor: Şahane Hayayım 24. Bölümde neler olacak?

FOX TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Şahane Hayatım'ın 24. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Peki, bu hafta Şahane Hayatım'ın yeni bölümünde neler olacak? İzleyicileri hangi heyecanlı maceralar bekliyor? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 13:21
Kaynak: HABER MERKEZİ
Mesut ve Şebnem evlilik hazırlıkları yapıyor! Melisa, Onur’u terk ediyor: Şahane Hayayım 24. Bölümde neler olacak?

Fox TV’nin sevilen Şahane Hayatım’da Mesut’un hamlesi olayların seyrini değiştirir. Macit ise Elif’in Şebnem’e olan düşmanlığını öğrenir. Macit ve Elif ittifakı Şebnem için zor günlerin başlangıcı olacaktır. Şebnem içine düştüğü bu cendereden kurtulmak için Mesut’un yardımına ihtiyacı duyar. Mesut bir kez daha Şebnem’e yardım edecek midir? Şahane Hayatım 24. bölümde neler olacak? Şahane Hayatım yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? İşte detaylar…

şahane hayatım

ŞAHANE HAYATIM 24. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Elif, cinayeti öğrendikten sonra hemen polise gider. Aysel ve Macit, Demir’in öldüğünü duyduklarında yıkılırlar. Şebnem ise Elif’in cinayeti üstlenmesiyle şaşkına döner, Elif'i yok etmek için fırsat kollar. Ancak işler, Şebnem'in planladığı gibi gitmeyecektir. Demir’in mezarını açan polisler, beklenmedik bir gerçekle karşılaşırlar. Diğer yandan, Melisa’nın düğün hazırlıkları başlamıştır ve bu durum Onur'u köşeye sıkıştırırken, Didem’le arasındaki ilişki de daha da yakınlaşır. Ancak bu yakınlaşma, Ahmet'in gözleri önünde patlayacak bir bombaya dönüşecektir. Melisa, düğün gecesi Onur’a büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanırken, Şebnem Didem ve Onur’un birlikteliğini öğrenince şaşkına döner. Şebnem, en yakın dostunun ihanetiyle yüzleşirken, hiç beklemediği bir destekçi bulur: Melisa!

ŞAHANE HAYATIM KONUSU

Entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu dizi, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor.

ŞAHANE HAYATIM OYUNCU KADROSU

FOX TV’de merakla beklenen Şahane Hayatım dizisinin oyuncuları kimler? İşte merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu…

Hilal Altınbilek (Şebnem Gümüşçü), Onur Tuna (Mesut Öztürkmen), Yiğit Özşener (Onur Gümüşçü), Serkan Keskin (Nı̇yazı̇ Adalı), Nesrin Cavadzade (Melı̇sa Özsoy), Sumru Yavrucuk (Aysel Gümüşçü), Gökçe Eyüboğlu (Dı̇dem Özcan)

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.