TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Reha’nın planları tutacak mı? Sandık Kokusu 19. Bölümünde neler olacak?

Show TV’nin heyecanla beklenen dizisi Sandık Kokusu'nun 18. bölümü izleyicileri ekrana kilitledi ve ardından 19. Bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Merakla beklenen Sandık Kokusu 19. Bölüm fragmanı sonunda yayınlandı! Peki, Sandık Kokusu'nun bu haftaki bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 13:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Reha’nın planları tutacak mı? Sandık Kokusu 19. Bölümünde neler olacak?

Shov TV’nin sevilen dizisi Sandık Kokusu’nun son bölümde Sandık Kokusu'nun 18. Bölümünde; Atilla, Lale’ye boşanma işlemlerine başlayacağını söyler. Lale, pek istekli olmasa da kabul etmiş gibi görünür. Ancak sonrasında neler yapacağı merak konusu. Hasan, Atilla’nın geri adım atmayacağını anlayınca Mert ile konuşmaya gider. Yıllar sonra babasını karşısında gören Mert çok şaşırır. Ancak korkmak yerine yılların hesabını sormaya kararlıdır. Irmak, Adnan uyur uyumaz bilgisayarını kurcalamaya başlar. İstediğini almış olmasına rağmen, bulduklarıyla ne yapacağına karar veremez. Mafya işlerinden tamamen elini çeken Atilla, kitapçının yanında kafe açar. Bu duruma sinir olan Karsu ile aralarında tatlı çekişmeler başlar. O sırada bir dükkanın daha açılışı için hazırlık yapılıyordur. Acaba yeni komşu kim olacaktır? Sandık Kokusu 19. bölümde neler olacak?  Sandık Kokusu yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? İşte detaylar…

sandık kokusu

SANDIK KOKUSU 19. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sandık Kokusu'nun 19. Bölümünde; Filiz, Karsu’yu Hasan’la tanıştırmaya kararlıdır ancak Karsu, Hasan ile ilgili tüm gerçekleri açıklamaya başlar. Hasan'ı tanımayan Karsu, yeni gelen esnafı sıcak karşılar, bu durum Atilla'yı şoke eder. Atilla, babasını yalnız yakalar ve Karsu'dan uzak durmasını ister. Irmak, Adnan'ı ihbar etmek için elindeki bütün delilleri teslim eder, ancak bu kararıyla yüzleşmek zorunda kalır. İtiraf eden Irmak ve Adnan arasında gerilim dolu bir yüzleşme yaşanır.

Atilla’nın boşanma kararını öğrenen Reha, onu ve Karsu'yu durdurmak için Hasan'la görüşmek gibi planlar yapar. Ancak Reha'nın planları beklediği gibi işleyecek midir?

Öte yandan, Hasan'ın kim olduğunu öğrenen Karsu, Filiz’in Hasan’la görüştüğünü fark eder. Annesinin peşinden kebapçıya giren Karsu, Hasan ile ilgili gerçekleri öğrenmeye başlar. Filiz, Karsu'yu Hasan'la tanıştırmaya çalışırken, Karsu ise Hasan hakkında her şeyi anlatmaya başlar.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.