TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhan Bey ve Elçim Hatun'un düğününde ortalık karışıyor: Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?

atv'nin nefesleri kesen dizisi Kuruluş Osman'ın 156. bölümünü izleyen seyirciler, heyecanla 157. bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Merakla beklenen Kuruluş Osman 157. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı! Peki, Kuruluş Osman yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 12:47
Kaynak: HABER MERKEZİ
Orhan Bey ve Elçim Hatun'un düğününde ortalık karışıyor: Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?

atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’da son bölümde Kayı Obası'nda Orhan Bey ve Elçim Hatun'un düğün telaşı hakimdi. Osman Bey evladının kutlu gününe ulaşma heyecanını yaşarken öte yandan Yakup Bey ve Candaroğlu ittifakına karşı hamle yapacaktı. Osman Bey bu ittifaka karşı beyliklerden biat istemektedir. Yakup Bey ise Osman Bey'e değil kendisine biat edilmesini ister. Bunun için türlü hediyeler vermiştir. Osman Bey, Yakup Bey'e rağmen istediği biatı alabilecek midir? Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?  Kuruluş Osman yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? İşte detaylar…

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kayı Obası'nda, Orhan Bey ve Elçim Hatun'un düğün telaşı tüm obayı sarar. Osman Bey, evladının kutlu gününe ulaşma heyecanını hissederken, aynı zamanda Yakup Bey ve Candaroğlu ittifakına karşı atak yapma hazırlığında. Candaroğlu İbrahim ve eşi Melike Hatun, Germiyanoğlu Yakup Bey'le birlikte düğüne katılırlar. Melike Hatun, Bala Hatun ve Malhun Hatun'a karşı üstünlük sağlamak için adımlar atmaya başlar. Peki, Malhun Hatun ve Bala Hatun, Melike Hatun'un bu tavrına nasıl bir tepki göstereceklerdir? Melike Hatun ve İbrahim Bey, oğulları Ahmet ile birlikte Gonca Hatun'un nişan törenine katılırlar. Ahmet, Gonca'ya özel hediyeler sunarken bu anı Alaeddin Bey yakalar. İkilinin arasında neler yaşanacak?

Osman Bey, bu ittifaka karşı diğer beyliklerden biat talep etmektedir. Ancak Yakup Bey, Osman Bey'e değil kendisine biat edilmesini ister ve bu amaçla çeşitli hediyeler sunar. Peki, Osman Bey, Yakup Bey'in bu hamlesi karşısında istediği biatı alabilecek midir?

Osman Bey'in topraklarında beklenmedik düşmanlar belirir. Bu düşmanlar, uçların karşılaşabileceği en tehlikeli kişidir. Peki, Osman Bey'den ne istiyorlar?

Osman Bey, Yakup Bey ve Candaroğlu İbrahim Bey arasında yeni hedefler konusunda bir anlaşmazlık başlar. Osman Bey, birlik olmadıkları takdirde sonunun iyi olmayacağını belirtir. Bu gerilimli durumun sonucu ne olacak?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.